Brax

Brax - bukserne til den kvalitetsbevidste mand 

Er din mand, far eller ven umulig at købe bukser til? Har han høje krav til både kvalitet og pasform, og er du samtidig begrænset af et budget? Så er du kommet til det rette sted! Brax producerer nemlig bukser til den moderne og kvalitetsbevidste mand. Bukserne har både lang holdbarhed og en behagelig pasform.

I en verden hvor moden er evigt skiftende, følger brandet med de nyeste trends. På trods af nytænkende design og øje for detaljer, bliver der aldrig gået på kompromis med kvaliteten. 

Brax’ vision er at være et førende brand inden for casual beklædning. På siden her finder du både jeans og chinos til den moderne mand. Bukserne er lavet i 98% bomuld og 2% elastan for både at opnå højest mulig kvalitet og komfort.

pr. side

37 varer

Faldende orden
pr. side

Et brand med mere end 125 års succes 

Brax er et brand med en mangeårig succes bag sig. Brandet stammer fra Tyskland, hvor det blev startet i 1888 af manden Bernward Leineweber. Det er herefter blevet opkøbt, og i 1950 blev bukserne med mærket Brax opfundet til den kvalitetsbevidste mand. I 1960 lavede de Tysklands første bukser med lynlåslukning. Det er altså et brand, der igennem en lang årrække har været nytænkende og samtidig altid haft kvaliteten for øje.

Brandet startede med at producere bukser og selvom de har udvidet deres sortiment, er bukserne stadig deres spidskompetence. Med de mange års erfaring er Brax specialister i at producere klassiske, behagelige bukser, der har en utrolig lang holdbarhed.

Deres førsteklasses produkter, klare vision og høje kvalitet har gjort dem til et af de førende brands i Europa. Du går altså ikke galt i byen med et par bukser fra Brax.

Brax Feel Good

I 2000 rebrandede virksomheden sig med sloganet “Brax Feel Good”. Sloganet udtrykker, hvordan brandet fokuserer på høj kvalitet, innovative styles og den perfekte pasform. De henvender sig til den kræsne mand, der værdsætter perfektion og kvalitet.

Køb tøj fra Brax og tag stilling

Når du køber tøj fra Brax, kan du gøre det med god samvittighed. Du støtter nemlig flere gode tiltag, både inden for bæredygtighed, socialt ansvar og miljø.

Brax arbejder ud fra den værdi, at de ønsker at alle medarbejdere i deres produktionskæde skal have trygge og gode arbejdsforhold. De tager deres sociale ansvar seriøst og har derfor meldt sig ind i organisation BSCI. Organisationen arbejder blandt andet for at hindre børnearbejde og diskrimination, imens de beskytter miljøet og medarbejdernes sundhed og sikkerhed.

Udover dette tiltag støtter brandet også et uddannelsesprojekt i den Dominikanske Republik. I landet er der mange analfabeter, og projektet hjælper dem med at lære at læse og skrive.

Sidst, men ikke mindst, arbejder de på at reducere deres ressourceforbrug og være mere miljøvenlige. Når du handler tøj fra Brax, støtter du altså flere positive tiltag, der hjælper med at forbedre verden omkring os.

Shop hos Menswear.dk

Hos Menswear.dk ønsker vi at være din foretrukne online herretøjsbutik. Vi sætter en ære i at tilbyde populære brands til populære priser. Kvalitet behøver ikke være dyrt, og derfor finder du ofte skarpe tilbud hos os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål på telefon 51 14 50 06 eller mail [email protected].