Sunwill

Sunwill - til den kvalitetsbevidste mand

Sunwill er et dansk brand, der blev grundlagt i 1963. Siden da har de sat en ære i at producere bukser til den moderne mand med perfekt pasform, rigtige detaljer og i høj kvalitet. Sunwill kombinerer gamle traditioner med nye, og det store engagement skinner igennem både i produktionen og serviceniveauet. 

Igennem årene har brandet udviklet sig sammen med tidens tendenser, men altid haft traditionen om en kompromisløs høj kvalitet for øje. De har et stort udvalg af bukser i forskellige kvaliteter samt blazere og veste. Der er altså rig mulighed for at udvide garderoben. 
pr. side

1 vare

Faldende orden
pr. side

Perfekt pasform

Sunwill har en stor forståelse for design og med deres fokus på enkelhed og perfekt pasform, er deres tøj blevet uundværligt i den moderne mands garderobe. De enkle styles giver mulighed for at sammensætte bukserne eller blazeren med en mere dristig overdel - det kan eksempelvis være en farverig t-shirt, sweater eller skjorte.
Da den perfekte pasform er Sunwills varemærke kan bukserne også fås i et utal af forskellige størrelser. Mange af modellerne findes både med almindelig og kort benlængde, så uanset din kropsform kan du finde et par bukser, der sidder pænt på dig. Den korte model fås i størrelsen 22-32. Den normale model fås i 44-64 og modellen med ekstra længde fås i størrelserne 88-130. 
 

Ankom præsentabel til mødet med Traveller® 

Sunwill har udviklet Traveller®, som er en eksklusiv blanding af polyester, uld og Elastane Lycra®. Denne blanding af stoffer beholder det glatte udseende og krøller dermed ikke. Uanset om du har en halv time i bil eller 10 timer i fly til dit næste møde, kan du møde præsentabel op. Et godt førstehåndsindtryk er vigtigt og kan ikke laves om. Kom derfor godt fra start til forretningsmødet i et par bukser fra Sunwill. 

Samtidig er blandingen af polyester, uld og lycra med til at gøre bukserne ekstra slidstærke og de holder facon og farve. Oven i købet er bukserne behagelige at have på. De gør altså både hverdagen lidt nemmere og lidt mere behagelig.
 

Høj kvalitet og komfort

Uanset om du leder efter bukser til casual eller finere brug, kan du være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Til fest og fint arbejdsbrug vælger mange typisk gabardine eller flannelbukser, som har en flot finish.  Mange af vores gabardine bukser er lavet i en stofblanding, der har en lang holdbarheden og ikke krøller. 

Er du til et mere afslappet look, har vi et stort udvalg af chinos og lærredsbukser. Her finder du også nogle lidt mere interessante farver såsom bordeaux eller sand. Er du jeans-typen kan du selvfølgelig også finde dit par nye jeans her. Vores udvalg af Sunwills jeans er en klassisk model i blå farver.

Uanset hvilken type bukser du er på udkig efter, kan du være sikker på at både kvaliteten og komforten er helt i top. I alle Sunwill bukser er der stræk i, enten i form af elastan eller lycra. Det sikrer en øget komforten og bevægelighed.
 

Gode tilbud og mængderabat

Vi er helt sikre på, at du blandt det brede udvalg kan finde en ny favorit til klædeskabet. Uanset om du leder efter et par nye bukser, en blazer eller vest, kan du finde det her på siden. 

Vi sætter en ære i at kunne sælge populært tøj i god kvalitet til en lav pris. Derfor kan du ofte finde gode tilbud på dine yndlingsvarer. Hvis du står og skal udvide garderoben med et helt nyt outfit, er det en god ide at holde øje med vores mængderabatter. Her er der virkelig penge at spare! 
 

Shop hos Menswear

Hos Menswear.dk ønsker vi at være din foretrukne online herretøjsbutik. Derfor kan du altid finde kvalitetsmærker til en skarp pris. Ønsker du at være opdateret på vores mange gode tilbud? Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og du vil få de nyeste tilbud direkte sendt på mail. Du sparer ovenikøbet 5% på dit næste køb, når du tilmelder dig. 

Vi lever af tilfredse kunder og derfor er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, tvivl eller ønsker hjælp til valg af størrelse. Vi sidder klar ved telefonen 51 14 50 06 eller på mail [email protected]