Bælter

Hos Mens-wear finder du altid gode tilbud på lækre kvalitetsbælter, så du kan med garanti finde dit næste her. Vi forhandler udelukkende med anerkendte brands som Tommy Hilfiger, Brax, Bosswik og Wrangler blot for at nævne nogle af de mærker, vi forhandler med. Vi har altid mange forskellige bælter på lager, hvor alle selvfølgelig kan fås i forskellige længder. Hvad enten du mangler et brunt, sort eller en hel tredje farve bælte, så kan du finde et i vores nedenstående sortiment.

 

pr. side

Varer 1-40 af 84

Faldende orden
Side
pr. side

GODE TILBUD PÅ LÆKRE HERREBÆLTER

Er dine bukser gået hen og blevet lidt for løse omkring livet, eller ønsker du at tage dit outfit op på det næste niveau? Så vil et bælte helt klart være den rette investering. Det vil både være praktisk og funktionelt, da det kan holde dine bukser oppe, hvis de er for løse samtidig med, at det kan være smart og æstetisk, da det kan agere som et cool accessory.

Sammen med Mens-wear kan du holde dine bukser oppe og gøre det med stil. Et bælte kan foruden sin praktiske funktion også være en uundværlig genstand, som fuldender dit look. Derfor finder du et bredt sortiment både indenfor det klassiske læderbælte i sort eller brunt til det mere afslappede bælte i stof. Du kan sågar få nogle med mønstre i remmen, eller hvor de er flettet, samt hvor nogle er udstyret med et unikt og raffineret bæltespænde.

Udover at vores herrebælter er flotte at se på og praktiske, så kommer de også i yderst høj kvalitet. Det vil sige, at du vil kunne nyde godt af dit bælte fra os i mange år. De vil ikke slides nemt op eller falme i farven så hurtigt, hvis det overhovedet bliver aktuelt. Derfor vil det være en sand investering for dig, hvis du købte en af vores højkvalitetsbælter. Køb det sidste touch til dit outfit i form af vores lækre og smarte bælter til mænd.

HVILKE BUKSER KAN DU BRUGE BÆLTE TIL?

Du kan bruge bælte til alle slags bukser, så længe de er udstyret med bæltestropper. De behøver ikke engang at være for løse til dig, hvis du blot ønsker at se smart og trendy ud med et udsøgt bælte. Du kan derfor bruge vores modeller til habitbukser, jeans, chinos, shorts mv. Du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis du f.eks. har forelsket dig i vores Brax bælte i sort læder eller det marineblå flettede bælte fra Tommy Hilfiger.

KØB BÆLTER TIL MÆND HOS MENS-WEAR

Vi sørger altid for, at du kan finde de nyeste trends og styles i vores sortiment fra anerkendte brands i særdeles høj kvalitet. Dog vil vi hellere end gerne hjælpe, hvis du sidder inde med spørgsmål vedrørende vores nuværende sortiment eller hvis du mod forventning ikke skulle finde det, som du søgte.

Der er flere måder, hvorpå du kan kontakte os. Dette sker primært gennem vores kundeservice, hvor du kan ringe på tlf. 51 14 50 06 eller sende en mail til [email protected]. En af vores medarbejdere vil gøre deres for at besvare din henvendelse, og dette vil vi bestræbe os på at gøre hurtigst muligt.