Bosswik

Det rette bælte kan sætte prikken over i’et på dit outfit. Hos Mens-Wear ved vi nemlig, at forskellen ligger i detaljen. Her på siden finder du derfor vores udvalg af elegante og stilsikre bælter fra det danske brand Bosswik. Bosswik er dansk design, når det er bedst, og de smukke læderbælter tjener en funktionel og æstetisk funktion på én og samme tid. Bælterne fås både i en klassisk, sort udgave samt en flot, brun variant. Se hele udvalget herunder og skab det helt perfekte look.

pr. side

11 varer

Faldende orden
pr. side

FULDEND LOOKET MED LÆKRE HERREBÆLTER FRA BOSSWIK

Udover bæltets åbenlyse funktion – at holde dine bukser på plads hele dagen, så de sidder flot og behageligt – er bælter et oplagt modetilbehør, da den rette livrem binder dit outfit sammen på den helt rette måde. I dag fungerer bæltet derfor også som en modegenstand, der bør være fast inventar i enhver herregarderobe. Og med bæltets fremtrædende placering lige midt på kroppen er der god grund til at investere i et bælte, der både føles godt og ser flot ud.

Alt dette har de haft for øje hos Bosswik. Det danske brand er eksperter i læder, og de tilbyder bælter i absolut højeste kvalitet. Både design og produktion er dansk, og der anvendes udelukkende nøje udvalgte lædermaterialer, hvor grundigt håndarbejde og omtanke for miljøet er nøgleord i deres udvikling af de fantastiske Bosswik-læderbælter. Her på siden finder du sorte læderbælter, som er anvendelig til ethvert outfit, uanset om det gælder jakkesæt eller et mere afslappet look med jeans. Det brune læderbælte er selvfølgelig også en uundgåelig klassiker, og modellerne fra Bosswik er ingen undtagelse. I udvalget finder du begge dele, også som en sampak med både et sort og brunt læderbælte, så du altid kan vælge efter dagens outfit og humør.

STORT UDVALG AF STILFULDE ACCCESSORIES TIL MÆND

Man skal aldrig gå ned på accessories – heller ikke i herregarderoben. Udover de elegante læderbælter fra Bosswik finder du hos Mens-Wear derfor også en bred vifte af øvrigt tilbehør, der kan pifte dit outfit op, hvad enten det gælder hverdag eller fest. Vores sortiment inkluderer bl.a. caps, huer og hatte, strømper samt slips, seler og butterflys, når det skal være ekstra festligt.

Accessories er nemlig ikke blot forbeholdt kvinder. Tværtimod bør det indgå i enhver modebevidst mands garderobe, da det ofte er de små ting, der samler dit outfit og giver det helt rette udtryk. På den måde er tilbehør som bælter, caps eller måske endda en ny taske og pung en lettilgængelig måde at variere din garderobe, uden at det kræver den helt store udskiftning og investering.

OPGRADÉR GARBEROBEN MED KVALITETSRIGT HERRETØJ

Smarte bælter og andet moderigtigt tilbehør til garderoben kan selvfølgelig ikke stå alene. Hos Mens-Wear tilbyder vi et stort udvalg af herretøj i høj kvalitet og til lave priser, så du kan blive klædt på til enhver lejlighed. Sortimentet rummer alt fra komplette habitter og flotte skjorter til casual T-shirts samt sporty shorts og knickers. Vi forhandler både danske og internationale brands, der alle er anerkendte for sine stilsikre designs og kvalitetsrige materialer. På den måde kan du blive klædt på fra top til tå uden at gå på kompromis med komfort, funktionalitet eller udseende.

Har du spørgsmål til vores sortiment, sidder vi selvfølgelig klar til at besvare disse, så du kan få det helt rette produkt hjem til garderoben. Tøv derfor ikke med at kontakte os på tlf. 51 14 50 06 eller via vores mail [email protected]. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.