Brax

Med mærket Brax får du tøj til den kvalitetsbevidste mand, som værdsætter gode bukser og T-shirts. Er din mand, far eller ven umulig at købe bukser til? Så vil vi hos Mens-Wear altid anbefale Brax. Brax producerer nemlig bukser, der er høj på kvalitet og pasform. Samtidig kommer bukserne også til en overkommelig pris.

Bukser fra Brax kommer i moderne designs og i et væld af farver, der vil falde godt til i stort set alle garderober og tøjstile. I vores sortiment finder du både klassisk, blå jeans og beigefarvede lærredsbukser alt sammen fra dette anerkendte brand. Tjek vores nedenstående sortiment ud af Brax og opdatér din garderobe allerede i dag!

 

pr. side

37 varer

Faldende orden
pr. side

 

BRAX – MERE END 125 ÅRS SUCCES

I en verden hvor moden er evigt skiftende, følger Brax med de nyeste trends. På trods af nytænkende designs og deres øje for detaljer, bliver der aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Brax’ vision er at være et af de førende brands indenfor casual beklædning. På siden her finder du et stort sortiment af både bukser, jeans og chinos til den moderne mand. Bukserne er lavet i 98 % bomuld og 2 % elastan for at opnå bedst mulig kvalitet og komfort.

Brax er et brand med en mangeårig succes bag sig. Brandet stammer fra Tyskland, hvor det blev grundlagt i 1888 af manden Bernward Leineweber. Det er herefter blevet opkøbt, og i 1950 blev bukserne med mærket Brax opfundet. I 1960 lavede de Tysklands første bukser med lynlåslukning. Det er altså et brand, der igennem en lang årrække har været nytænkende og samtidig altid haft kvaliteten for øje.

 

STORT SORTIMENT AF BRAX BUKSER OG JEANS TIL MÆND

Brandet startede med producere bukser, og selvom de har udvidet deres sortiment, er bukserne stadig deres spidskompetence. Du finder selvfølgelig en bred vifte af deres modeller i det ovenstående. Du kan bl.a. købe deres lærredsbukser, der vil passe godt sammen med en skjorte og blazer, eller hvis du ønsker et mere afslappet look, så er et par af deres jeans med en lækker T-shirt til det oplagte valg.

Med de mange års erfaring er Brax specialister i et producere klassiske, behagelige bukser, der har en lang holdbarhed. Deres førsteklasses produkter, klare visioner og høje kvalitet har gjort dem til et af de førende brands i Europa, hvilket er grunden til, at vi hos Mens-Wear selvfølgelig også skulle have dem på vores webshop. Du går altså ikke galt i byen med et par bukser fra Brax.

 

BRAX FEEL GOOD

I 2000 rebrandede virksomheden sig med sloganet ”Brax Feel Good”. Sloganet udtrykker, hvordan brandet fokuserer på høj kvalitet, innovative styles og den perfekte pasform. De havde med andre ord fokus på den kræsne mand, der værdsætter perfektion og kvalitet.

Derudover, når du køber fra Brax, kan du gøre det med god samvittighed – altså Feel Good. Du støtter nemlig med et køb fra dem flere gode tiltag indenfor bæredygtighed, socialt ansvar og miljø. Udover disse tiltag støtter brandet også et uddannelsesprojekt i Den Dominikanske Republik, hvor der er mange analfabeter, og igennem projektet hjælper de dem med at lære at læse og skrive.

 

SHOP HOS MENS-WEAR.DK

Hos Mens-Wear ønsker vi at være dine fortrukne online herretøjsbutik. Vi sætter en ære i at tilbyde populære brands til populære priser. Her behøver kvaliteten ikke at være dyr, og derfor finder du altid skarpe tilbud på brands som Brax hos os.

Sidder du med spørgsmål til nogle af vores produkter fra Brax? Eller er du i tvivl om din buksestørrelse? Så sidder vi altid klar ved telefonen på (+45) 51145006 eller på mail [email protected]. Vores kundeservice vil altid bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.