Clipper

Trends foregår, mens stil består. Sådan lyder Clippers filosofi, og man må sige, at mærket er veletableret, når det kommer til god stil indenfor kvalitetsstrik til mænd. Hos Mens-Wear finder du et bredt udvalg af produkter fra Clipper til den moderne mand. Du finder cardigans, poloer, pullovers, slipovers, sweatshirts, veste samt meget andet knitwear, som er udarbejdet i velsiddende og holdbare designs, der vil klæde mange typer mænd. Tjek vores nedenstående udvalg af lækkert strik fra Clipper ud, hvis du værdsætter god og naturlig kvalitet til en fornuftig pris.
 

pr. side

Varer 1-40 af 111

Faldende orden
Side
pr. side

CLIPPER – DANSK MÆRKE MED STOLTE TRADITIONER

Mærket Clipper har eksisteret siden 1955 og har med deres mange års erfaring fået stor viden om, hvad der klæder mænd. De har fingeren på pulsen og ved præcis, hvad du som mand gerne vil have, når det kommer til strikvarer. Deres strik bliver produceret af de bedste materialer, hvad enten det er merinould, bomuld eller blandingsvarer. Clipper er et dansk brand med mange års historie og stolte traditioner. De har hovedsæde i Herning og deres eget spinderi i Letland. Det er ægte håndværk præget af moderne, velsiddende og holdbare designs, som mange mænd elsker at have i deres garderobeskab.

Tøj fra Clipper er indbegrebet af klassisk herretøj, som passer til kontoret og festlige lejligheder. Deres strik er førende på det skandinaviske marked, hvor ingen kan måle sig med deres høje kvalitetsniveau. Den høje kvalitet bliver sikret igennem et utal af test. Kun varer med de højeste karakterer i kvalitetstesten kommer igennem nåleøjet. Clipper har håndplukket de dygtigste producenter fra hele verden, både når det kommer til garn, spinding og indfarvning.

 

STORT UDVALG AF CLIPPER CARDIGANS, SWEATSHIRTS, PULLOVERS MV.

I vores store udvalg finder du en bred vifte af cardigans, sweatshirts, pullovers, poloshirts, rullekravetrøjer og veste. Her er altså alt, hvad du kan have brug for - uanset om det er til hverdag, arbejde eller fest. Brandet udkommer årligt med nye kollektioner. Der er altså altid noget nyt på vej i form af nye innovative modeller samt opgradering af de klassiske styles. Samtidig holder Clipper fast i deres standardkollektion, hvor du altid kan finde de klassiske produkter i farverne sort, hvid, grå, rød og blå.

Uanset om du er til en dristig eller diskret påklædning, kan du finde dit nye outfit her på siden. Clipper har poloer både med lange og korte ærmer. Du kan også pifte skjorten op med en vest eller slipover. Deres sweatshirts produceres både med o-hals og v-hals, hvis du ønsker et klassisk look, der vil passer yderst godt sammen med et par lækre jeans. Er du mere til det moderne og trendy, er en sweatshirt med rullekrave et sikkert valg. Farveskalaen går fra sort, hvid og mørkeblå over til mere iøjnefaldende farver såsom rød og grøn.

 

CLIPPER TAGER ANSVAR FOR MENNESKER OG MILJØ

Når du køber tøj fra Clipper, støtter du ikke kun én, men flere gode sager. Det er nemlig et mærke, hvor perfektionismen og arbejdsmiljøet er i højsædet. Virksomheden har en høj ansvarsfølelse og støtter flere tiltag, der passer på både dig og verden omkring os.

Først og fremmest producerer de langt de fleste varer ud fra Oeko-Tex 100 standard, hvilket sikrer dig, at varerne ikke er sundhedsskadelige. Virksomheden efterlever også FN’s Global Compact, som er ti principper, der forbedrer menneskelige og miljømæssige forhold. Clipper støtter også dyrene og ud fra deres overbevisning om, at garn skal komme fra dyr, der har det godt, er alt deres garn mulesing fri. Sidst, men ikke mindst, støtter de organisationen DINNødhjælp, der hjælper heksebørn i Nigeria.

Clipper er altså meget mere end et tøjmærke. Det er et statement, der viser, at du bekymrer dig om verden omkring dig. Når du køber tøj herfra, tager du også stilling og støtter både dine medmennesker, miljøet og dyrevelfærden.

 

SHOP HOS MENS-WEAR

Når du skal have opdateret garderoben, står vi hos Mens-wear altid klar til at hjælpe dig. Vi er din specialist inden for herretøj, og hos os er du altid sikret den bedste kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vi sidder nemlig foruden Clipper med mange af de meste populære mærker heriblandt JBS, CR7 og Signal.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter fra Clipper? Eller er du i tvivl om størrelsen, kvaliteten eller mangler du rådgivning? Så sidder vi altid klar ved telefonen på (+45) 51145006 eller på mail [email protected]. Vores kundeservice vil altid bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.