Egtved

Det danske Egtved har længe været kendt for deres udsøgte strømper og sokker i yderst høj kvalitet. Derfor har vi hos Mens-Wear bestræbt os på at have et stort sortiment af deres strømper i forskellige materialer og længder. Du kan bl.a. i vores sortiment finde strømper af bambus, uld eller bomuld samt uden elastik eller med ekstra længde. Du har derfor rig mulighed for at finde sokker og strømper, som du bedst kan lide at have på. Gå på opdagelse i vores nedenstående udvalg af lækre Egtved strømper, og find et par eller 10, som du kan forny din sokkeskuffe med.

pr. side

Varer 1-40 af 43

Faldende orden
Side
pr. side

SE VORES LÆKRE UDVALG AF HERRESTRØMPER OG -SOKKER

Det traditionsrige danske firma Egtved har i mange år været lig med højkvalitets strømper og sokker både i og uden for landets grænser. Egtveds strømper har altid haft en tone af eksklusivitet og luksus og været manges fortrukne mærke, når habitten eller smokingen skulle findes frem. Dette skyldes dog ikke kun deres gode ry, men også at Egtved fremstiller flotte strømper, som er behagelige at iføre sig, og de sidder bare bedre end andre sokker. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af. Egtved er et strømpemærke for dig, som værdsætter at have strømper, der er produceret med fokus på kvalitet, design og komfort. Og sådan har det været lige siden deres grundlæggelse i 1931.

Som allerede nævnt forhandler vi et varierende sortiment af herrestrømper fra dette udsøgte mærke. Du vil bl.a. finde strømper i bomuld, strømper i uld, strømper i bambus samt strømper uden elastik og fra serien Twin. Sidstnævnte Twin-strømpe er deres mest solgte ”business-strømpe” i Danmark, som sikrer dig maksimal komfort på lange arbejdsdage. Uanset hvilke af disse strømpeserier du ønsker at investere i, har hver og en af dem deres fordele og funktioner, som vil glæde enhver, der bærer dem.

FORDELE VED STRØMPER I BOMULD, BAMBUS ELLER ULD

Egtved producerer strømper i henholdsvis bomuld, bambus eller uld, som hver har deres fordele, hvilket du kan læse meget mere om i det nedenstående. Så det gælder bare for dig om at finde det materiale, der passer bedst til dine behov og fødder.

Egtveds bomuldstrømper

Mange oplever, at det er svært for deres fødder at ånde i kunstfiber. Det er her, at bomuldstrømpen fra Egtved vil være en god erstatning og investering. Bomuld er et naturmateriale, som er komfortabelt og slidstærkt, samtidig med at materialet har en høj absorberingsevne, som fjerner fugt fra dine fødder og holder dem tørre. Bomuld er desuden en mere allergivenlig variant end andre materialer.

Egtveds bambusstrømper

Bambusstrømper er det mest fugtabsorberende materiale, som holder dine fødder friske og tørre hele dagen. Foruden at være bløde og behagelig at iføre sig, så er de også antibakterielle og fjerner dermed de ildelugtende bakterier. Bambus fungerer ved at have små hulrum i fibrene, som regulerer temperaturen på dine fødder.

Egtveds uldstrømper

Når mange hører uld, tænker de omgående, at det kommer til at kradse. Men ikke Egtveds uldstrømper. Uld er et naturligt materiale, der har den helt fantastiske evne til at temperaturregulere dine fødder. Det vil sige, at uldet holder dig varm på kolde dage, og de holder dig kølige på varme dage.

KØB STRØMPER TIL MÆND HOS MENS-WEAR

Foruden at sælge Egtveds skønne strømper og sokker til mænd, har vi hos Mens-Wear også andre sokkeproducenter på vores webshop. Vi lagerfører bl.a. producenter som Happy Socks, JBS, WOOLWEAR of Scandinavia, Pre end og mange andre, som du vil elske at have på. Skulle du sidde tilbage med spørgsmål til vores Egtved-produkter eller nogle af vores øvrige sortimenter, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!