Flexfit

Hos Mens-Wear kan vi med stolthed præsentere et af Danmarks største udvalg af lækre Flexfit-produkter. Flexfit er kendt for at producere nogle af de bedste kasketter og andet headwear, som du kan finde på markedet, samtidig med at de fås til overkommelige priser. I vores sortiment finder du hovedbeklædning fra dette store brand i form af caps, snapbacks, bøllehatte, huer og sixpencer. Flere af vores modeller fås også i børnestørrelser. Flexfit headwear fås i en bred vifte af farver og mønstre – lige fra den klassiske sorte, pindstribede model til de mere moderne, farverige modeller. På den måde kan du altid finde en Flexfit-model, som falder i din smag.

pr. side

Varer 1-40 af 281

Faldende orden
Side
pr. side

KØB HEADWEAR FRA FLEXFIT I HØJ KVALITET HER

Flexfit er kendt for at producere et bredt spektrum af headwear, som kommer i mange udformninger. Det kan være alt fra de traditionelle caps, samt sixpencer og bøllehatte. Grunden til deres navn – Flexfit – skyldes, at deres hovedbeklædninger er utrolig fleksible og størrelsesmæssigt kan udvides en del, også selvom kasketterne har en bestemt størrelse. Derudover er Flexfit faktisk også navnet på en særlig model indenfor caps-verdenen.

Hos Mens-Wear bestræber vi os altid på at udvide og opdatere vores sortiment af Flexfit kasketter, så du er garanteret nogle af de nyeste modeller, som er efterspurgt af både børn, unge og voksne samt drenge, piger, mand og kvinder. En kasket kan derfor bæres af alle – uanset alder, køn eller stil.

 

DEN KLASSISKE FLEXFIT 

Flexfit cappen ligner til forveksling den traditionelle baseballkasket, men forskellen er, at der ikke er nogen traditionel lukning bagpå, da der er stof hele vejen rundt. Dog er cappens design og materialer utrolig elastiske, hvilket er med til at give modellen en fleksibel fit – heraf navnet. Særligt denne type cap er utrolig populær blandt børn og unge pga. dens unikke look samt de uendeligvis af muligheder i form af farver og mønstre. Eftersom den ikke er justerbar, skal du være opmærksom på at kende din hovedstørrelse, hvis du ønsker at få det bedst mulige fit.

 

DEN POPULÆRE SNAPBACK FRA FLEXFIT

En snapback-kasket er meget populær iblandt de unge lige nu. Særligt indenfor de sidste 10 år er snapback-modellen blevet en fast del af mange kasket-elskendes garderobe. Modellen kendetegnes ved sin karakteristiske, flade skygge foran og sin knappelukning bagpå. Hvorvidt du har den på normalt, eller vender den rundt, er op til dig. På grund af snapbackens lige skygge, vil denne ikke blive bukket og udsat for samme slitage som en normal cap, hvorimod den vil blive siddende og fastholde sin form.

 

DEN SPRØDE BØLLEHAT FRA FLEXFIT

Bøllehatten kender vi alle fra vores barndom og ungdom, som samtidig også i løbet af 90’erne indtog rapmiljøet. Den sprøde bøllehat – også kendt som bucket-hat – blev båret af store stjerner som Eminem, Jay-Z, Christina Aguilera og mange flere. Flexfits bøllehat kommer i mange farver, motiver og mønstre, som vil fuldende dit look og gøre det ekstra sprødt. Du kan vælge mellem enkelte modeller med én farve såsom sort, hvid eller grå, eller hvis du er mere modig, kan du få en model med army-mønster. Størrelserne er onesize, men på grund af deres materialer vil de udvide sig og tilpasse dit hoved.

 

DE VARMENDE FLEXFIT HUER

Huer i Danmark bliver for det meste anvendt på kolde efterårs- eller vinterdage, hvor du skal holde varmen. Men den lækre hue som vi kender den, kan sagtens være et fashion statement også og dermed sagt være en cool accessory. FlexFit producerer lækre, farverige samt neutrale beanies, som huer også bliver kaldt. Huer kan anvendes af både drenge og piger, hvad end de skal fungere som en nice accessory eller være en praktisk hovedbeklædning. Derfor finder du mange forskellige farver i vores sortiment, som passer til et mere street udtryk samt til mere yndige pastelklædte looks.

 

DEN RETRO FLEXFIT SIXPENCE

Sixpence – også kendt som flap cap – stammer helt tilbage fra 1500-tallet, men er stadig yderst relevant i nutidens modebillede. En sixpence er en kasket med en flad, blød puld og kort skygge. I Danmark havde denne type kasket sin storhedstid i 1900-tallet, hvilket er grundens til dens ældre, retro vibe. Hos Mens-Wear finder du sixpence-modeller fra Flexfit i neutrale farver som sort, khaki, grøn og grå. Hatten er en anderledes måde at krydre ens outfit på, som tydeligt vil blive beundret af andre forbipasserende.

 

MENS-WEAR – STOLT FLEXFIT-FORHANDLER

Flexfit er uden tvivl noget af det bedste på markedet, når det kommer til cool headwear til fornuftige priser, hvor alle kan være med. Derfor er vi også utrolig stolte af at være en af Danmarks største Flexfit-forhandlere. Du vil aldrig fortryde at købe en Flexfit-hovedbeklædning på grund af dens kvalitet, design og pris. Søger du headwear fra andre anerkendte producenter, forhandler vi også produkter fra Headzone, ID Identity og mange andre.

Du skal ikke tøve med kontakte os, hvis du sidder inde med spørgsmål, undren eller tvivl til nogle af vores ovenstående produkter fra Flexfit. Vores kundeservice sidder nemlig altid klar ved telefonen på (+45) 51145006 eller på mail [email protected] til at besvare din henvendelse.