Happy Socks

Elsker du farverige sokker eller strømper? Så er Happy Socks strømpe-brandet, du søger. Happy Socks producerer farverige strømpegavesæt med søde og sjove motiver, som The Beatles, Disney, The Pink Panther og mange andre genkendelige figurer og motiver, der vil frembringe et smil på dine læber.

Hver og en af vores gaveæsker indeholder strømper i høj kvalitet og et håndværk, hvor det unikke design er i højsædet. Udforsk Mens-wears udvalg af herrestrømper fra Happy Socks, som nok er en af de mest komfortable strømper i verden, og opdag, hvordan din stil kan gøres mere farverig med én simpel beklædningsdel. 

Filtrering
Pris
kr 0,00  - kr 126,00
1 vare(r)
-50%
HappysocksWorldsstrongestdad-20
Nu 125,00 kr
Før 250,00 kr
1 vare(r)

FIND SOKKER MED MOTIVER SOM THE BEATLES, DISNEY M.FL. FRA HAPPY SOCKS

Happy Socks blev grundlagt i 2008 af to venner, som havde én vision: at sprede glæde ved at forvandle en normal hverdagsbeklædning til et farverigt designobjekt. Strømper fra Happy Socks skal være meget mere end blot sorte og hvide stykker tekstiler, du ifører dig på dine fødder. Det skal være et designstatement, som du vil elske at have på, samtidig med at den vil bringe din stil på det næste niveau.

Som allerede nævnt findes der mange søde, sjove og farverige varianter her på vores webshop. Så det er bare med at udforske udvalget. Kender du en stor Beatles-fan, eller er du det selv? Så vil vores gaveæske med sokker fra Happy Socks være noget for dig. Her er motiverne inspireret fra The Beatles’ album Yellow Submarine. Enhver Beatles-fan vil elske at iføre sig disse. Eller måske har du en far, som altid nynner med på titelmelodien til the Pink Panther? Så vil han elske at modtage en sokkeæske med motiver fra Den lyserøde panters univers.

Elsker du også Disney og er vokset op med klassikerne, så skal du klart købe gaveæsken med de forskellige Disney-motiver, hvor Mickey Mouse spiller hovedrollen. Du kan også finde strømpevarianter, som ikke er så spraglet i farvevalget, men derimod er designet med forskellige sort/hvide former og figurer. Uanset om du skal købe sokker til dig eller i gave, vil du finde en variant her.

MENS-WEAR ER STOLT HAPPY SOCKS-FORHANDLER

Hos Mens-wear forsøger vi altid at have et varieret sortiment af herretøjsproducenter, så den kvalitetsbevidste og modeinteresserede mand altid kan finde noget, der passer ind i hans tøjstil, eller som kan være med til udfordre status quo. Her er Happy Socks en oplagt medspiller og et farverigt stykke værktøj, som kan sprede glæde og farve i hverdagen.

Happy Socks har allerede formålet at sprede glæde internationalt, og deres unikke designs kan findes i mere end 90 lande. Men hvis de farverige sokker ikke lige er det, du søger, så forhandler vi også andre højkvalitets brands, du vil elske at iføre dig. Her kan vi bl.a. anbefale de store producenter som Puma, Egtved og Falke, der også producerer sokker og strømper, som er værd at udforske.

Skulle vi mod forventning ikke have det sokkemotiv, som du ønskede fra Happy Socks, eller har du et spørgsmål til nogle af vores øvrige produktsortimenter, skal du være mere end velkommen til at kontakte os via vores kundeservice. Her vil en fra vores faguddannede personale tage hånd om dig og hjælpe dig vej med at finde det, som du har behov – og det gælder både inden for danske og internationale brands. Du kontakter os enten på tlf. 51 14 50 06 eller på vores mail kundeservice@mens-wear.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.