JBS tights

JBS tights Mens-wear er stedet, hvor du finder tøj af høj kvalitet til attraktive priser. Vi har en filosofi om at levere bæredygtigt, holdbart og smart tøj tilpasset den moderne mands krav. Vi ønsker derfor at fylde dit klædeskab med kvalitetsprodukter, der passer din personlige stil og dine former. Tøjet skal naturligvis være pænt og nydeligt, men det vigtigste for os er, at din beklædningsgenstand holder til daglig brug. Du skal have glæde af dine nye undertrøjer i lang tid, og de skal gerne se nye ud længst muligt. Dette er en af grundene til, at vi sælger undertrøjer fra JBS. Herunder kan du læse mere om, hvorfor et par tights fra JBS er et sikkert valg til din garderobe.

pr. side

32 varer

Faldende orden
pr. side

JBS

JBS Textile Group A/S er en international virksomhed, som oprindeligt blev til i midtjylland af Jens Bjerg Sørensen og hans familie. JBS havde og har stadig i dag 4 kerneværdier, som er kendetegnende ved deres design; komfort, kvalitet, innovation og individualitet. Kvaliteten af deres produkter, den personlige service og gode strategier har gjort JBS til det mærke, som vi kender i dag. Undertøjsproducenten blev skabt i 1939, men det er dog først i perioden 1946 til 1952 at de første undertrøjer bliver produceret. Dette er den originale 300 serie, hvor klassiske hvide undertrøjer og underbukser bliver tilgængelig på markedet. JBS sælger hvidt undertøj og forsøger at sprede ordet om deres elastik, der ikke forgår under vask. Det er først i 60’erne, at undertrøjer i sort bliver tilgængelig for befolkningen. Dette sker, fordi en stofrulle bliver beskidt, og man beslutter derfor at farve det sort. Den nye kollektion i sort bliver præsenteret til en messe i Bellahøj, hvor en afrikansk model er iført det sorte undertøj. Dette skaber meget omtale i pressen og har derfra været med til at definere mærket JBS som en nytænkende og kreativ producent af undertøj i høj kvalitet. I dag kan du finde undertrøjer i sort, hvid og grå lige her hos mens-wear. Undertrøjerne kommer både med lange ærmer, korte ærmer eller uden ærmer. 
 

Et stort udvalg af JBS tights

Som sagt har vi flere forskellige typer JBS tights. Du kan blandt andet vælge tights lavet af bomuld eller bambus. Bomuld kender vi for dens gode kvalitet og holdbarhed. Det nye inden for tøjbranchen er bambus. Bambus er godt til at transpotere sveden væk og ekstra blødt. Vi fører alle serie som Trade, Original, Black n white mf.. 
 

Stort fokus på komfort

Hos mens-wear er en af vores kerneværdier, at vores produkter lever op til de krav den moderne mand har i forhold til komfort. Dette betyder, at vores produkter skal være behagelige at have på og skal være lavet af gode materialer. Her må man sige, at undertrøjerne fra JBS lever op til sit navn. Derudover er tights fra JBS kendt for at være slidstærke og af gode materialer. På denne måde får du glæde af din nye undertrøje i lang tid fremover, uanset hvilken type t-shirt du vælger at købe. Alle produkter kan klare at blive brugt og vasket på daglig basis

Tights er den mest brugte underbuks i Danmark.
 

Mængderabat på Undertrøjer fra JBS

Vi kender det selv, når man køber tights ind, foretrækker vi at købe flere, så der er lidt at skifte imellem. Denne mulighed ønsker vi ligeledes at give vores kunder. Du har derfor mulighed for at købe 2 eller 3 eksemplarer af din ønskede tights, hvilket giver gode besparelser. På denne måde får du et par tights, som du kan skifte lidt imellem. Derudover får du også besparelser, så du får mere ud af dine penge. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, så kan du altid kontakte os på telefon 51 14 50 06 eller på mail [email protected]. Køb dine undertrøjer fra JBS allerede i dag, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du yderligere 5% rabat.