Roberto Jeans

Hos Mens-Wear er vi stolt forhandler af mærket Roberto Jeans, som producerer herretøj af høj kvalitet til den stilbevidste mand. I vores sortiment finder du deres lækre jeans, lærredsbukser, skjorter, T-shirts og zip-of-bukser i klassiske designs og enkle materialer, der alle er fremstillet i Roberto Jeans’ ånd. Udforsk vores nedenstående sortiment af Roberto Jeans’ produkter, hvor du med garanti vil finde en beklædningsdel, du bare må eje. Roberto Jeans producerer deres kollektion i et bredt spektrum af størrelser til alle typer mænd, så dette vil selvfølgelig også afspejles i vores sortiment. 

pr. side

12 varer

Faldende orden
pr. side

KØB HERRETØJ FRA ROBERTO JEANS HER

Roberto Jeans A/S blev etableret i 1988 og har siden da været en familiedrevet virksomhed, som har produceret kollektioner af tøj til kvalitets- og prisbevidste mænd. Deres styrker består i, at de ikke blot producerer en lille håndfuld produkter, så kun enkelte kan nydes deres tøj, men de har derimod store og velassorterede lagre af basisvarer. Det gælder både for deres jeans og bukser samt skjorter og T-shirts.

De bestræber sig år efter år på at designe, udvikle og producere to nye, spændende tøjkollektioner, som kan bæres af mænd verden over. Deres varemærke er konkurrencedygtige priser, høj kvalitet og personlig service, og dette er nogle værdier hele deres team bærer med sig uanset kollektion.

 

BEHAGELIGE JEANS OG BUKSER FRA ROBERTO JEANS

Man skal ikke undervurdere et par gode bukser eller jeans – og slet ikke som mand i Danmark, hvor bukser er den primære beklædningsdel for alle. Bukser skal helst sidde ordentligt på kroppen og være udført af komfortable materialer, hvilket er elementer, som Roberto Jeans selvfølgelig tager højde for i deres produktion. Med et par bukser fra Roberto Jeans vil du have glæde af dine bukser i mange år, uden at de revner eller falmer i farven.

Bukser kan benyttes til stort set alle lejligheder – arbejde, fritid og til fest. Derfor er det også vigtigt at have et par, som passer til enhver lejlighed og gerne i flere designs og farver, så man har noget at vælge imellem. Fra vores sortiment af Robert Jeans finder du primært jeans, fløjlsbukser, cargo pants, shorts og lærredsbukser i flere neutrale farver som sandfarvet, sort, olivengrøn og mange andre, der vil pryde dit klædeskab.

 

ROBERTO PRODUCERER OGSÅ SKJORTER, JAKKER OG T-SHIRTS

Selvom de har ordet ”jeans” i deres navn, så producerer Roberto Jeans også skjorter, jakker og T-shirts til mænd, hvor kvaliteten ikke er til at tage fejl af. Overdelene findes i et væld af neutrale farver og kan derfor nemt tilpasses og inkorporeres i allerede eksisterende looks. Fælles for alle af Roberto Jeans’ overdele er, at de er lavet i 100 % bomuld, hvilket er din garanti for komfort og kvalitet, men hvor du ikke skal bekymre dig om tårnhøje priser. Du kan med fordel købe hele din garderobe fra Roberto Jeans, da deres skjorter, jakker og T-shirts sagtens kan bæres med deres jeans og deres forskelligartede bukser.

 

MENS-WEAR – STOLT FORHANDLER AF ROBERTO JEANS

Hos Mens-Wear er vi yderst stolt forhandler af Roberto Jeans, da de omfavner de samme værdier, som vi bestræber os på at overholde, nemlig kvalitet, prisbevidsthed og moderne designs. Vi mener nemlig, at alle skal have mulighed for at købe kvalitetsherretøj, uden at det vælter månedens budget.

Sidder du inde med spørgsmål, undren eller tvivl til Roberto Jeans eller nogle af vores andre producenter, så er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. +45 51145006 eller via vores mail [email protected]. Her vil en af vores fagkyndige medarbejdere bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt, uanset hvordan du vælger at kontakte os.