Secrid

Hos Mens-Wear er vi stolte af at præsentere Danmarks måske flotteste udvalg af produkter fra Secrid. Mangler du en smart, lille pung eller kortholder, så er Secrid lige noget for dig. De har på nuværende tidspunkt Europas mest populære mini wallet – mini pung – samt kortholder i adskillige farver og designs. Tjek vores nedenstående sortiment til de bedste priser ud, hvor du både finder de populære mini wallets og cardprotectors.

 

pr. side

10 varer

Faldende orden
pr. side

KØB SECRID PUNGE OG KORTHOLDERE TIL MÆND HER

Er du træt af at bære på en kæmpe klods af en pung med kort, kontanter, boner m.m., eller søger du bare en pung eller kortholder, som kan indeholde det mest basale og essentielle – så er det sikkert, at du skal udforske Secrids sortiment af højkvalitet til mænd. I dag er der bare ikke det samme behov for store punge, da pengesedler og mønter ikke længere er det prioriterede betalingsmiddel i vores kontantløse samfund, hvor det højteknologiske kreditkort er sejrherre.

Industrielt design og fashion samles i Secrids lommevenlige produkter. Secrids produkter er fremstillet i Holland med stor omhu for kvalitet, mennesker og miljø. En bedre verden starter i din lomme, og den starter med Secrids punge og kortholdere, som kan holde på alle de små fornødenheder, du måtte have. Søger du andre punge eller kortholdere end dem, som Secrid producerer, så vil vi anbefale mærker som C-secure, ID Identity og Tommy Hilfiger, hvor vi selvfølgelig forhandler de nævnte brands.

 

FORELSK DIG I CARDPROTECTORS OG MINI WALLETS FRA SECRID

Secrids cardprotectors er selve hjertet af deres kollektion og deres mindste tegnebog til dato. Deres patenterede mekanisme giver dig mulighed for at skubbe dine kort ud med én enkel bevægelse, så dine kort er klar til øjeblikkelig brug. Aluminiumskabinettet beskytter mod bøjning, brud og uønsket trådløs kommunikation til diverse dankortmaskiner. Vores sortiment af kortholdere fra Secrid kommer i farverne sort, guld, rød samt mange andre og har plads til 6 kort – det er mere end rigeligt med plads til kreditkort, kørekort, sygesikring m.m.

Søger du derimod en af deres mini wallet, så har vi et udsøgt og varierende sortiment her på vores webshop. Secrids mini wallet er deres mest ikoniske tegnebog til dato og er den perfekte all-rounder, som passer til stort set alle typer mænd. Mini wallet er kompakt i størrelsen og har en overraskende stor lagerkapacitet, hvor den findes i en lang række stilarter og farver, der kan passe til enhvers lomme. Med Secrids mini wallet får du plads til 6 kort, der nemt kan skubbes op til øjeblikkelig brug, hvor der yderligere kan være 6 kort indeni samt kontanter og det løse, som er beskyttet mod bøjning og brud pga. aluminiummet.

 

MENS-WEAR – EKSPERT I HERRETØJ OG ACCESSORIES

Nutidens mands garderobe består af mere end blot lækkert herretøj. I dag er der også stor fokus på accessories, som skal være praktiske, æstetiske og af høj kvalitet, hvor mange mænd ikke vil lade sig nøjes. Hos Mens-Wear er vi eksperter i tøj og accessories til mænd, hvor vi hellere end gerne vil stå dig til rådighed, så du ender med de rigtige designs, modeller og størrelser, som du vil elske at iføre dig eller at have med dig dag efter dag.

Du skal derfor ikke tøve med kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ovenstående sortiment, levering eller noget helt tredje. Ring til os på +45 51145006 eller send en mail til [email protected], så vil en af vores fagkyndige medarbejdere bestræbe sig på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!