Caps, Huer og Hatte

Ønsker du at tage dit look til det næste niveau? Så kan du gøre det med en cap, hat eller hue. Med headwear kan du se smart og stilet ud, når du er på farten, og derfor er det et rart tilbehør at have i sin garderobe. Den kan redde dig fra situationer med morgenhår, varme dig på kolde dage samt give dig skygge til dine øjne og hovedbund, når solen er fremme. Uanset hvorfor du skal investere i en hat eller cap, så vil du se smart ud, mens du bærer den.

Hos Mens-Wear finder du et stort udvalg af smart hovedbeklædning til mænd i form af hatte, kasketter, sixpences, huer, stråhatte, bøllehatte, FlexFits og snapbacks. Vi har store, anerkendte producenter som FlexFit, Headzone, ID Identity, Mitchell & Ness samt mange flere, der er kendte for deres headwear til mænd.

 

 
pr. side

Varer 1-40 af 374

Faldende orden
Side
pr. side

FORNY DIT LOOK MED CAP, HUE EL. HAT TIL MÆND

En cap eller hat er et smart og funktionelt tilbehør til dit look. Hvis du kommer hjem fra arbejde og skifter til en mere afslappet stil, så er cappen en oplagt mulighed. Du går aldrig helt galt i byen, hvis du tager din kasket på til et par baggy jeans og en sweartshirt. Headwear kan også sagtens bruges til en varm sommerdag med shorts og en smart T-shirt eller polo, hvor en stråhat kan være skygge og et let materiale, hvor dit hoved kan ånde. Du kan bruge din cap det meste af året, hvorimod de fleste foretrækker en varm hue til vinterhalvåret.

 

Vi har caps, hatte og huer i klassiske designs og neutrale farver som marineblå, grå, sort og hvid, men foretrækker du stærkere farver som rød, orange og limegrøn, så har vi selvfølgelig også det. Det eneste du skal gøre, er at gøre op med dig selv, hvilken farve eller farver der passer bedst til din stil. Hvis du er typen, der ofte går i mørke og klassiske farver, så vil en grå, mørkegrå eller sort hovedbeklædning være bedst til dig. Er du derimod typen, der kan lide at gå i lysere eller stærkere farver, så skal du muligvis overveje headwear i beige, rød, blå eller noget helt fjerde.

 

TYPER AF HEADWEAR VI FORHANDLER

Det vigtigste ved din hovedbeklædning er først og fremmest, om den føles behagelig at have på, har den funktion, som du forventer af den, samtidig med den ser flot ud. Derfor finder du også et stort spektrum af headwear i vores sortiment såsom:

  • Flexfit
  • Snapbacks
  • Sixpences
  • Stråhatte
  • Huer
  • Bøllehatte

Uanset hvad du ønsker, så er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilken typer der passer bedst til dig. Vil du fx gerne have en kasket med flad skygge, så skal du gå efter en snapback. Hvis du hellere vil have en traditionel cap, så skal du vælge en flexfit. Er du vild med det mere old school-look, så vil du helt sikkert forelske dig i en sixpence. Lever du stadig i 90’erne og deres hiphopmusik, så skal du helt sikkert iføre dig bøllehatten.

 

CAPS, KASKETTER OG HATTE TIL SPORT OG UDENDØRS AKTIVITETER

Mange af vores hatte og caps kan med fordel bruges under sport eller andre lignende udendørs aktiviteter. Vi har nemlig kvalitetsstærke caps til gode priser, der passer til forskellige sportsgrene. Du finder fx caps, der er perfekte til en tur på golfbanen. De er både praktiske og funktionelle, så du ikke får solen i øjnene, når du skal til at slå. På den måde får du mest muligt ud af din golfoplevelse.

Dyrker du derimod sportsgrene som sejlsport, fiskeri, mountainbike eller lignende, vil flere af vores headwear være oplagt til dig. De vil sidde godt på hovedet, skygge for solen og beskytte din hovedbund. Hattene er samtidig lavet af åndbart materiale, så du ikke føler, at det bliver for svedende, tætsiddende eller varmt.

 

MENS-WEAR HAR DANMARKS BEDSTE TILBUD PÅ HEADWEAR

Hos Mens-Wear er du altid sikker på at finde gode tilbud, og det gælder selvfølgelig også for vores caps. Vi går ud fra filosofien om, at du ikke behøver at komme af med en formue for at få god kvalitet. Du kan derfor finde tøj og tilbehør af høj kvalitet til gode priser i vores nøje udvalgte sortiment.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål til vores hovedbeklædning eller nogle af vores øvrige sortimenter, skal du være mere en velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Ring til os på 51 14 50 06 eller skriv en mail til [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig!