Habitter, Smoking & Blazere

Hos Mens-wear hjælper vi dig gerne med at finde det helt perfekte sæt, som du vil nyde og elske at have på. Gå på opdagelse i vores nedenstående sortiment og forny din garderobe med formel påklædning fra anerkendte brands som Philosophy Blues Original, Sunwill, Pre end og mange andre, der ved, hvordan en mand skal klæde sig, og hvad der klæder en mand.

pr. side

37 varer

Faldende orden
pr. side

HABIT- OG SMOKINGMODELLER TIL MÆND I ALLE ALDRE

Skal du til fest eller et arrangement, der kræver en lidt mere formel påklædning, så er du kommet til det rette sted. Hos Mens-wear finder du altid et varieret udvalg af forskellige jakkesæt, habitter, blazere, veste og smokings, hvor du er garanteret at kunne finde et godt tilbud. Dette gælder uanset, om du skal benytte dit formelle køb på job eller ved festlige lejligheder.

Når det kommer til formel påklædning til mænd, er habitter, smokinger og blazere et must. Ingen herregarderobe er komplet uden, og dette gælder, uanset hvordan ens arbejdstøj er til hverdag. Vi fører gode tilbud på konfektion, der vil være velsiddende på stort set alle mænd i alle aldre. Mange af de mærker vi forhandler med, er nogle af de førende indenfor konfektionsbranchen, så du vil med garanti være tilfreds med dit næste festsæt, hvis du køber det hos Mens-wear.

Dog skal der mange elementer til, før man egentlig er ordentlig klædt på i sine formelle klæder. Man skal gerne have en lækker skjorte, som passer godt sammen med ens nykøbte jakkesæt, habit eller smoking. Hvis man har købt en ny blazer, må man sandelig heller ikke glemme at købe et par lækre jeans eller bukser til. Derudover må man heller ikke gå på kompromis med kvaliteten på ens bælte, ur, slips, seler eller butterfly. Alle af disse betydningsfulde og opløftende accessories kan du selvfølgelig også få på vores webshop.

HVAD ER FORSKELLEN PÅ EN HABIT, JAKKESÆT OG SMOKING?

Det er 3 typer af beklædningsgenstande, som vi alle kender til og ofte noget, vi forbinder med finere events, arrangementer og middage, men ved du egentlig, hvad forskellen er mellem en habit, jakkesæt eller smoking?

Habitten består af en over- og underdel, hvor stoffet og farven er ens. Der vil til tider også være en tilhørende vest, der matcher resten af sættet. Habitten har derfor et mere stringent look, der er oplagt ved mange formelle lejligheder. Jakkesættet er som navnet hentyder et sæt, hvor over- og underdel ikke nødvendigvis behøver at matche. Det vil sige, at sættet sagtens kan bestå af forskellige stoftyper og farver. Sættet er derfor afslappet af udtryk og fleksibelt, hvor du faktisk mere eller mindre har frihed til selv at sammensætte din jakkesæt.

En smoking minder mere om et jakkesæt i den forstand, at over- og underdelen ikke behøver at matche stof- eller farvemæssigt. Dernæst har en traditionel smoking satindetaljer i form af f.eks. knapper, jakkelommen eller en stribe langs buksebenet. Du vil som regel også bære butterfly til en smoking, hvorimod ved jakkesæt eller habit er der mere kutyme for slips. Meningen med en smoking er udover at være fin påklædning, at den også kun bæres ved helt særlige lejligheder som bryllupper, gallafester og baller.

MENS-WEAR HAR KLÆDT MÆND PÅ SIDEN 2009

Siden vores grundlæggelse i 2009 har vi klædt mange mænd på, hvor vores sortiment sideløbende også har udviklet sig markant. Vores medarbejdere er højt uddannet indenfor deres felt, og derfor kan du altid være garanteret de nyeste brands og designs, når det kommer til den danske og internationale herremode.

Vi vil derfor sige, at vi er specialister, når det kommer herrekonfektion, hvilket gør os mere end egnet til at hjælpe dig på vej til det rette tøjkøb, uanset hvilken slags og anledning det drejer sig om. Du skal blot kontakte os via vores kundeservice, hvis du ønsker vores rådgivning, hvilket kan gøres telefonisk på (+45) 51145006 eller mail [email protected]. Vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.