Halstørklæder & Handsker

Hos Mens-wear.dk finder du varer fra anerkendte producenter som bl.a. Mads Nørgaard, ID, Belsac & Clipper, der hver og en ved, hvad der skal til for at klæde en mand stilfuldt på. Udforsk vores nedenstående sortiment af varmende accessories og se, hvorvidt vi ikke har noget, du vil kunne bruge på en kold vinternat eller vindblæsende efterårsdag.

pr. side

14 varer

Faldende orden
pr. side

Hue, halstørklæde og handsker til alverdens vind og vejr

Danmark er ikke just kendt for det varme vejr, og derfor er det nødvendigt med hue, halstørklæde og handsker for at kunne holde varmen det meste af året. Derfor har vi hos Mens-wear gjort det til et mål, at du kan holde varmen og være moderigtig samtidig med vores beklædningsdele. Du vil i vores sortiment finde varmende huer, halstørklæder og handsker af høj kvalitet i smarte designs til gode priser.

Når det kommer til varmende accessories, kan man aldrig have for meget. Der findes nemlig så mange forskellige typer, materialer og farver, som vil kunne passe til de forskellige årstider og tøjlook. Vores handsker fra bl.a. ID Identity kommer i det lækreste skind – herunder gedeskindshandsker og hjorteskind – som vil udstråle stil og eksklusivitet og som samtidig vil være praktiske, så det ikke vil være ulideligt at begive sig udenfor. Du kan desuden også få skindhandsker fra mærket Belsac, som er 100% kvalitetsskind, og hvor du har mulighed for at vælge den størrelse, der passer præcis til dig.

Et lækkert halstørklæde er et must, når det begynder at være køligt i vejret. Her har vi f.eks. fra Mads Nørgaard, som er dansk design, når det er bedst og når det kommer til herremode til en bred målgruppe af mænd. Hovedet er det sted, hvor kroppens varme siver ud fra, derfor er det vigtigt at holde hovedet varmt, når man skal begive sig udenfor. Her vil vi klart anbefale huer med for fra Clipper, som kommer i enkle farver som sort, nuancer af grå og mørkt navy, der nemt vil kunne inkorporeres i alles tøjstile.

Hos Mens-wear kan vi altid garantere dig et godt tilbud, som vil kunne holde dig varm i den kolde tid. Mangler du en ny vinterjakke, eller måske er du på udkig efter en tyk strik, som vil passe godt sammen med din nye hue, halstørklæde eller handsker? Så har vi selvfølgelig også nogle nøje udvalgte sortimenter med disse beklædningsdele til mænd.

Køb alt indenfor vinterpåklædning til mænd hos os

Uanset om du blot mangler en ny hue, eller om du skal finde alt indenfor vinterpåklædning, så har du mulighed for at købe det hos os. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig på vej til den rette påklædning, som du vil blive utrolig glad for, når vi rammer vinterhalvåret.

Skulle du sidde inde med tvivl, undren eller spørgsmål til nogle af vores produkter, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre via vores kundeservice, hvor du har mulighed for at ringe på tlf. 51 14 50 06 eller sende en mail til [email protected]. Vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigt muligt, uanset hvordan du vælger at kontakte os.