Skjorter

Mens-wears udvalg af skjorter på denne side består af alverdens populære mærker såsom Eterna, Bosweel, Seven Seas og Signal, der vil kunne tilfredsstille alle kræsne brugere, som værdsætter fine kvaliteter. Gå på opdagelse i vores nedenstående sortiment og find den skjorte, du skal bruge til fest eller på arbejdet.

 
pr. side

Varer 1-40 af 370

Faldende orden
Side
pr. side

Lækre kvalitetsskjorter til mænd fra Eterna og Bosweel

Alle mænd har minimum én skjorte i deres klædeskab, hvilket gør skjorten til en must have for enhver mand, og når det kommer til herremode. Hos Mens-wear har du mulighed for at finde den rigtige skjorte, uanset om det er en skjorte til fest, fritid eller arbejdet. I vores sortiment finder du skjorter med lange ærmer, korte ærmer og nogle med ekstra længde, så du kan med garanti få en skjortemodel, der passer til din armslængde.

Elsker du også at gå i skjorte, eller er det påkrævet på din arbejdsplads? Så kan du med garanti finde en skjorte eller to i vores sortiment. Det er lækre kvalitetsskjorter til gode penge, som vil være en sand investering for de fleste mænd. Skjorter er en utrolig alsidig beklædningsgenstand og kan passe ind i mange situationer. Dette skyldes de forskellige designs, som de findes i. Du kan både få de klassiske farver som hvid, sort og lyseblå, men du har også mulighed for at vælge noget lidt vildere som lyserødt, lilla, gul mv. Derudover skal du også tage stilling til, hvorvidt den blot skal være enkel i sit udtryk, nålestribet eller et andet spændende mønster.

Dog kan det til tider være svært at finde ud af, hvilken størrelse man skal købe sin nye skjorter i. Størrelserne kan nemlig variere fra producent til producent, og så findes der betegnelser som comfort fit, slim fit, modern fit, super slim og mange andre. Derfor har vi lavet en størrelsesguide, så du nemt kan finde frem til din skjortestørrelse. Du skal blot finde målebåndet frem, og så kan du måle dig frem til din nye skjorte, når det kommer til Eterna og Bosweel skjorter.

Supplér din skjorte med lækkert tilbehør

Hvis du allerede har fundet den skjorte, som du ønsker og gerne vil bruge til din næste fest eller til dit job, så mangler du måske også andre klædende elementer for at fuldende dit look? Så har du selvfølgelig også rig mulighed for at finde tilbehør til at supplere dit skjortekøb her. Vi har et udsøgt sortiment af armbåndsure, bælter eller slips, seler og butterfly, som lige vil give dit look det ekstra.

Har du husket blazeren? Hvis du har et særligt formelt arbejde eller skal deltage til et formelt arrangement, så kunne en blazer være at overveje. Den er nemlig en smart, elegant og let påklædningsdel, som du nemt og hurtigt kan tage af og på.

Ønsker du at få hjælp til din påklædning?

Skal du have indkøbt et større skjortesortiment, eller mangler du hjælp til tilbehøret, når det kommer til dit festlook eller arbejdslook? Så vil vi hellere end gerne hjælpe. Vi har nemlig mange års erfaring med at klæde mænd på til at være den bedste version af dem selv. Du er dermed også garanteret de nyeste brands og designs til gode priser, når det kommer til dansk og international herremode.

Du skal være mere end velkommen til at kontakte os, hvis du mangler hjælp og sparring, eller hvis du har spørgsmål, der skal besvares. Du skal blot kontakte os via vores kundeservice, hvis du ønsker vores rådgivning, hvilket kan gøres telefonisk på (+45) 51145006 eller mail [email protected]. Vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.