Slips, Seler & Butterfly

Ingen rigtig gentleman kan undvære butterfly, slips, seler eller lommetørklæde, også kendt som pynteklude, sammen med sin habit, jakkesæt eller blazer – heller ikke selvom du ikke har jakkesæt på til hverdag. I mange uniformsbeklædninger, eller som en fast del af arbejdstøjet, har slips og butterfly også sin plads. Hos Mens-Wear har vi et bredt udvalg af slips, seler, butterfly og lommetørklæder, som vil tage din formelle påklædning eller arbejdstøj til det næste niveau. Du finder altid et godt tilbud hos os, som vil glæde mange moderigtige mænd i alle aldre og uanset tøjstil.

pr. side

Varer 1-40 af 51

Faldende orden
Side
pr. side

BILLIGE SLIPS TIL MÆND

Hos Mens-Wear har vi et stort udvalg af slips til både arbejde og fest. Fælles for alle vores slips er, at de kommer i en flot microfiberkvalitet, der holder sig pæn under brug og samtidig er behagelig at have på. Du finder sikkerhedsslips til sikkerhedsvagter, politi og andet lignende arbejde, hvor slipset er en fast del af tjenesteuniformen. Du finder selvfølgelig det klassiske selvbinderslips i mange flotte farver fra mærket Connexion. Vi har både de klassiske farver som sort, blå, grå m.m. og de mere festlige farver som gul, turkis, lilla osv. samt diskret prikkede mønstre – der er altså noget for enhver smag og stil.

Vi har også færdigbundne sikkerhedsslips med clips, der fæstnes foran på skjortekraven eller med elastik rundt om halsen. Ulempen er dog, at de færdigbundne slips ikke kan justeres i længden, men fordelen er dog, at du aldrig skal bekymre dig om, hvorvidt du har bundet dit slips ordentligt. Du finder også selvbinderslips med velcrolukning i nakken, så slipset ryger af ved træk, men ellers sidder godt resten af tiden. Alle sikkerhedsslips er i microfiber og fås i sort eller navy.

SLIPSEETIKKETTE VED UNIFORM OG FORMEL BEKLÆDNING

Slipset udstråler troværdighed, autoritet og seriøsitet. Derfor har slips en stor signalværdi og er en naturlig del af manges arbejdsbeklædning og uniformer på mange arbejdspladser. Som en del af en arbejdsuniform skal slipset ofte have en bestemt farve. Ved andre arbejdspladser kan du i større grad selv vælge farve, men i mange tilfælde vil de meget kulørte slips ikke passe til alle arbejdssituationer. De kan til gengæld være et muntert indslag til festlige lejligheder. 

Når du går med slips, skal skjortekraven passe, og slipseknuden skal være bundet pænt og strammes ordentligt til. Slipsets bredde bør passe til jakkesættets revers, og slipsespidsen bør nå ned til toppen af bukselinningen og skal dermed hverken være for lang eller for kort. Den eneste undtagelse er tjeneren, der gerne må folde slipset ind i skjorten, så der ikke kommer slips i suppen. Vil du undgå, at slipset kommer i vejen, er en slipsenål den bedste løsning.

FLOTTE BUTTERFLY TIL BILLIGE PRISER

Mens-Wear fører mange flotte butterfly til billige priser i mange skønne farver. Du får både færdigbundne butterfly med clip-on og diskret lukning, der nemt kan tilpasses til mange størrelser. Fælles for alle butterfly er, at de er lavet i microfiber med en silkelignende overflade. Det gør dem både bløde og behagelige at have på, men samtidig modstandsdygtige overfor snavs og folder, hvor de samtidig holder faconen.

Som allerede nævnt kommer vores butterfly i mange farver – lige fra klassiske og diskrete farver som sort, blå og grå til de mere sjove og iøjnefaldende rød, gul og orange. Der er altså noget til ethvert temperament og til enhver arbejdsuniform. Du har også mulighed for, hvis du skal bruge noget festligt tilbehør til en festlig lejlighed, at vi tilbyder et samlet sæt med butterfly og pynteklud i matchende farve.

BUTTERFLYETIKKETTE VED UNIFORM OG FORMEL BEKLÆDNING

Hører butterflyen til en arbejdsuniform, er det ganske nemt at få den på, når du investerer i en bundet butterfly. For med en bundet butterfly går den hverken op eller løsner af sig selv. Den nemme og diskrete lukning gør den enkel at tage på, og dens microfiberkvalitet gør det nemt at holde uniformen pæn på lange arbejdsdage. Typisk skal butterflyen matche resten af uniformen, men en pangfarve kan også vælges for at give et mere uhøjtideligt look, hvis arbejdsgiveren tillader det.

Til festlige lejligheder bruges butterfly mest til smoking eller kjole og hvidt. Her bør butterflyen passe til resten af påklædningen. Det vil sige, er du i klassisk sort smoking, skal butterflyen også være sort. Pynteklyden er dog oftest hvid. Til kjole og hvidt er butterflyen hvid med en evt. matchende hvid pynteklud. En knaphulsblomst kan bæres til både smoking samt kjole og hvidt. Til jakkesæt eller blazer kan du vælge en mere farverig butterfly for et sjovere og mere uhøjtideligt look.

VÆR UNIK OG KØB SELER TIL DIN PÅKLÆDNING

I dag er det mere og mere udbredt efterhånden at bruge bælte til sine bukser, men seler er en fin accessory til den mere festlige beklædning. Hos Mens-Wear fører vi seler i en lang række farver i både brede og smalle modeller. Et klassisk valg er mørke, smalle seler, der kan bruges til det meste, mens bredere seler i en mere markant farve, såsom rød, kan tilføre jakkesættet lidt mere personlighed.

Selerne fæstnes let på bukserne med clips og kan justeres i længden foran. Til smoking eller kjole og hvidt skal bukserne holdes oppe med seler, for ved pænere jakkesæt kan et bælte fremstå klodset, og særligt hvis jakkesættet er i en moderne, smal model. Selerne sikrer, at bukserne sidder pænt og ikke folder ved anklerne. Bukserne skal sidde lige omkring hofterne – uanset hvordan du går klædt til hverdag, er hængerøv i jakkesættet et no-go.

TOP JAKKESÆTTET MED EN PYNTEKLUD FRA MENS-WEAR

Mens-Wear fører Philipsons klassiske firkantede lommetørklæder i bomuld med et diskret ternet mønster i flere farvevarianter eller klassisk hvid. Pyntekludene er i behagelig bomuld og tåler varm vask, så du skal ikke bekymre dig, hvis du får pletter på det. Et klassisk lommetørklæde hører hjemme i bukselommen eller i ærmet på jakkesættet. Til brystlommen på jakkesæt bruges pynteklud eller finere lommetørklæder i let materiale.

Lommetørklædet har mange praktiske formål i en herregarderobe og er ikke blot en fin pyntegenstand, selvom det også kaldes for en pynteklud. Enhver gentleman ved jo, at man altid skal have et lommetørklæde parat til fugtige næser og øjne, og særligt hvis en dame har brug for det. Lommetørklædet kan også tage det værste skidt, hvis du pludselig får brug for at tjekke motorolien, sætte kæden på en cykel eller udføre andet arbejde, der kan give beskidte fingre.

BLIV KLAR TIL FEST SAMMEN MED MENS-WEAR

Sammen med Mens-Wear kan du blive klar til fest. Hvad end du mangler jakkesættet, skjorten, bæltet eller mere accessory-agtige genstande som slips, butterfly, seler og lommetørklæde. Vi kan være dig behjælpelig med hvad som helst, der drejer sig om den moderigtige påklædning til mænd. Skulle du sidde tilbage med spørgsmål til nogen af vores ovenstående produkter eller nogle af vores øvrige sortimenter, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!