Strømper

Hos Mens-wear.dk finder du et stort udvalg af kvalitetsstrømper fra anerkendte producenter som JBS, Tommy Hilfiger og Egtved. Vi har et varieret udvalg af sokkemodeller, hvor du bl.a. kan få knæ- og ankelsokker samt lange strømpe.

Der er ikke noget værre end et par dårlige strømper, som med tiden kommer hul i samt slidmærker. Derfor har vi nøje udvalgt vores sortiment, så du er garanteret bløde og slidstærke varianter, der ovenikøbet kommer til en favorabel pris og har en lang levetid. Tag selv et kig på alle de smarte herrestrømper i vores nedenstående sortiment.

pr. side

Varer 1-40 af 254

Faldende orden
Side
pr. side

FÅ BOMULDS- OG SPORTSSTRØMPER TIL MÆND HER

Vi har samlet en bred vifte af strømper, der findes i forskellige længder, farver, mønstre og materialer. Sorte bomuldsokker er de mest populære blandt vores købere, og mange har gerne en stor skuffe fyldt med dem. De er nemlig kraftigere i materialet og kan dermed holde længe, også selvom du går i strømpefødder, samtidig med at den sorte farve fungerer som et neutralt element til et outfit.

Sportsstrømper er derimod specielt udviklet til sport og adskiller sig ved at være mere svedabsorberende end de klassiske strømper. Sportsstrømper kan også fås som ankelstrømper. Som navnet antyder, så er ankelstrømper mindre og går kun til anklen. Om du vælger almindelige sportsstrømper eller ankelversionen gør ingen forskel, da begge sagtens kan anvendes til shorts, lange bukser eller tights. Sportsstrømper er også yderst fordelagtige, hvis du har et arbejde, hvor du går meget, eller hvor dit fodtøj er tætisolerende omkring foden.

 

KØB MILJØRIGTIGE STRØMPER AF BAMBUS HER

Ønsker du nogle mere miljørigtige par strømper? Så vil vi anbefale vores strømper af bambus fra bl.a. Egtved eller JBS. Udover blot at være mere bæredygtige så tilgodeser materialet både svedige og kolde fødder. Det vil sige, at bambusmaterialet indretter sig efter dine fødders behov og er temperaturregulerende. Derudover virker bambus også naturlig antibakterielt, hvilket vil mindske oplevelsen af sure tæer.

Du kan nemt shoppe de strømper, du ønsker dig her på siden, uagtet om de skal være farvede, stribede, sorte, af bomuld eller bambus. Du er altid garanteret et godt tilbud, når du køber dine sokker hos os, og derfor har du også rig mulighed for at købe strømper som ét sæt eller som en større pakkeløsning med f.eks. 7 par.

 

HVORFOR DU SKAL BRUGE STRØMPER?

Strømper er noget, alle vi danskere bruger, så vi tager det nok som en selvfølge, at det skal vi have på. Men det har faktisk flere fordele at benytte sokker og strømper på daglig basis. For det første gør strømperne det mere behageligt at have sko på, og du mindsker risikoen for vabler. Dernæst er det nemmere at holde varmen med et par lækre strømpe på.

Derudover er strømper for det meste svedtransporterende og holder dermed fødderne tørre hele dagen. Fødderne er rent faktisk en af de kropsdele, som har den største svedproduktion. Strømperne er med til at holde sveden længere væk fra foden og på den måde mindske lugtgenerne, som nogle gange kan opstå.

 

SHOP DET NYESTE INDENFOR HERREMODE HOS MENS-WEAR

Vi hos Mens-wear er specialister indenfor skandinavisk mode, og vi bestræber os altid på at have det nyeste indenfor herremode på vores webshop. Dette gælder både indenfor nordiske og internationale brands, hvor vores dygtige indkøbere og faguddannede personale altid har en finger på pulsen.

Søger du sparring eller professionel rådgivning, når det kommer til dit tøjindkøb, så hjælper vi selvfølgelig med glæde. Du kontakter os blot via vores kundeservice, hvor du enten kan ringe på tlf. 51 14 50 06 eller sende en mail til [email protected]. Vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.