T-shirts & Polo'er

T-shirts og polo’er er uden tvivl nogle af de bedst kendte og mest anvendte beklædningsgenstande i en mands garderobe. Med et enkelt snit og et stort udvalg af forskellige designs er de begge modeikoner for mange mænd. Hos Mens-Wear finder du et stort udvalg af T-shirts og poloer i yderst høj kvalitet til gode priser.

Du finder vores store udvalg her på siden, hvor der både er T-shirts og poloer til mænd og kvinder. Hvis du sidder tilbage med spørgsmål omkring vores produkter, så er du velkommen til at sende os en mail eller ringe ind.

Filtrer
Filtrer efter
pr. side

Varer 1-40 af 780

Faldende orden
Side
pr. side

FIND BILLIGE PRISER PÅ LÆKRE T-SHIRTS OG POLO’ER TIL MÆND HER

Før i tiden blev T-shirts hovedsageligt kaldt for undertrøjer, og det var ligeledes opfattelsen af trøjens funktion. Det var en beklædningsgenstand, der hørte til under skjorten. I dag bliver T-shirts ikke længere kun anset som praktiske og basale trøjer, der kun skal bruges som undertrøjer. En T-shirt eller polo kan sagtens stå alene til et sommeroutfit med shorts, på arbejdspladsen med et par smarte jeans eller give et moderne udtryk til en åben sweater, skjorte eller blazer.

Er du den klassiske og moderne type, der ofte går i skjorte, pæne bukser, habit eller cardigan, så har vi noget for dig, hvor en T-shirt eller polo let kan supplere din nuværende garderobe. Vi har poloer i neutrale farver, som passer perfekt under en cardigan, så man lige kan ane kraven, eller en polo, der sagtens kan stå selv kombineret sammen med et par smarte bukser. Du finder ligeledes T-shirts i enkle og elegante farver, som fungerer godt i sig selv, til fløjlsbukser eller under en blazer.

Er din stil derimod mere afslappede, sporty eller frisk, og hvor din yndlingspåklædning er et par jeans, en sweater og smart jakke, så vil du med garanti elske en af vores T-shirts. Med et par cowboybukser og en T-shirt går du aldrig helt galt i byen, og det giver mulighed for, at du kan kombinere flere smarte farver. Hvis du ofte løber, cykler eller dyrker andre former for motion, så har vi også en T-shirt til det formål. Vores aktive trøjer er lavet af 100 % polyester, hvilket er optimalt til fysisk aktivitet. Trøjerne absorberer næsten ingen vand, og de er svedtransporterende.

T-SHIRTS OG POLOER I HØJ KVALITET FRA BL.A. SIGNAL

Ved at købe dit tøj fra os er du garanteret højkvalitetsbeklædning fra anerkendte producenter, hvilket selvfølgelig også afspejler vores T-shirts og poloer. Bomuld er det mest udbredte naturlige tekstil på verdensplan, og det er med god grund. Bomuld har egenskaber, som egner sig perfekt til almindeligt hverdagstøj, da det er behageligt, slidstærkt og åndbart. De fleste af vores T-shirts og poloer er lavet af bomuld, så du får trøjer, der er slidstærke og komfortable.

Vi sørger altid for, at vores produkter er i høj kvalitet ved at udvælge mærker, som altid har holdt et højt niveau i deres herretøjskollektioner. Dette er mærker som Signal, ID Identity, Seven Seas, Superdry og mange flere. Øverst herpå siden kan du udvælge T-shirts og poloer i kategorier ud fra deres fabrikant, hvis du har et foretrukket mærke. Vil du gerne have flere oplysninger omkring en specifik T-shirt eller polo, så skal du bare trykke ind på den, du vil vide mere om.

GODE TILBUD PÅ HERRETØJ OG FRI FRAGT V/ KØB OVER 499,-

Hos Mens-Wear lever vi efter en filosofi, at kvalitet ikke behøver at koste en formue. Det er derfor, at du finder nogle af Danmarks bedste tilbud på herretøj her. Udover de lave priser så giver vi også fri fragt, hvis du køber for over 499 kroner. Der kan derfor være gode penge at hente, hvis du skal have fyldt op eller opdatereret din garderobe.

Det er vigtigt, at tøjet, du vælger, passer til din stil og din krop. Hvis det passer til begge dele og føles godt at have på, så vil du føle dig bedre tilpas og bruge T-shirten eller poloen oftere. Vores T-shirts og poloer kommer i flere forskellige størrelser, så vi kan behjælpelige med at finde din størrelse. Det kan til tider være vanskeligt at vide, hvordan tøjet vil sidde, men vi hjælper dig gerne her. Hvis du kontakter os på tlf. +45 51 14 50 06 eller på mail [email protected], så står vi klar til at hjælpe med størrelse eller andet. Vi håber meget at høre fra dig.