Generelle oplysninger

Mens-wear.dk
Julius Kajus vej 6, port 4
8400 Ebeltoft


Tlf. +45 5114-5006

E-mail: [email protected]
CVR-nummer: 25941330


Betaling

Betaling via betalingskort eller Mobilepay

Du kan du bestille dine varer online og betale med Visa/Dankort, MasterCard og Mobilepay. Alle priser på web-adressen https://mens-wear.dk - er inkl. moms. 
Vi tager ikke kortgebyrer, hverken fra Danske eller udenlandske betalingskort. I følge dansk lov må penge først hæves, når en vare afsendes. Derfor kan du være sikker på at beløbet først hæves på dit kort, når varen afsendes.
Pengene kan blive reserveret af f.eks. MobilePay. Hvis du vælger at annullere ordren ophævers reservation fra vores system. Herefter kan der går noget tid før pengene vil være synlige på det brugte betalingskort igen. Dette afhænger af banken, og Mens-Wear.dk kan derfor ikke fremskynde denne process.  

Betaling foretaget online kræver, per lov, at blive verificeret. Dette kræver oftest at køber har adgang til sit Nem-ID. Mens-Wear.dk er blot underlagt loven på dette område, og kan derfor ikke gøre undtagelser på dette område.

Betaling via ViaBill:

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.
Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.
Har du allerede en Viabill konto, koster det 39kr. i gebyr hver måned.
Læs mere: https://viabill.dk/om-os/

Fragt og forsendelse

Forsendelsen af varer sker udelukkende med Postnord. Postnord kan ved levering til Pakkeshop, Pakkeboks og Nærboks til tider levere din pakke et andet sted. Dette har Postnord valgt at gøre, når det orindelige leveringsted er fyldt.
Ved decideret fejllevering, hvor pakken bliver lagt til afhentning i en forkert by, kan Mens-Wear.dk kontakte Postnord og bede om omlevering til det korrekte sted. Vi forholder os retten til ikke at tage i mod offentlige udsagn, som skyldes Postnords service. Dette indbefatter også fejl i Postnords system, som medfører forkerte oplysninger på pakkerne. Mens-Wear.dk vidergivere oplysninger, som køber har indtastet på hjemmesiden, 1:1 til Postnord.

 
Køb under 499,- koster fra 19,-. Ved levering til hjemmeadresse eller erhversadresse, af et køb på under 499,-, vil der blive pålagt et gebyr på 49,-.
Køb over 499,- vil blive leveret fragtfrit til en pakkeshop eller pakkeboks. Ønskes der levering på hjemmeadresse eller erhversadresse, af et køb over 499,-, vil der bliver pålagt et gebyr på 35,-
Leveringer til andre lande end Danmark vil blive pålagt et gebyr på op til 500,-.

Den forventede leveringstiden på Mens-Wear.dk er mellem 1-10 hverdage. Se nærmere under den enkelte varer. Vi gør hermed opmærksom på, at alle leveringstider er en "Forventet" leveringstid.

Som køber acceptere du, ved accept af disse betingelser, at dele af vores sortiment er varer, som ligger på fjernlager, og derfor ikke har 1-3 hverdages levering.
Mens-Wear forholder sig derfor retten til ikke at modtage offentlige udsagn, som skyldes fejlfortolkning af de accepterede handelsbetingelser.

 

Fortrydelsesret 

Når du handler på nettet  har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Dette har Mens-Wear valgt at udvide, så du hos os har 30 dages fortrydelsesret.
Dette indebærer at du inden for 30 dage kan fortryde et køb eller dele af et køb og returnere varen eller varerne til Mens-Wear.

OBS. Lige pt. er returretten forlænget til 31/1-2024.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. 

Fristen indebærer, at du giver os besked om, at du vil fortryde dit køb eller dele af dit køb. Du kan sende en mail til [email protected] eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, skal varen sendes tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade eller tab under transporten.

Returnes varen for Mens-Wears regning uden aftale, kan Mens-Wear fratrække op til DKK 49,-, som vil svare til forsendelse og håndteringsgebyr.

Som køber accepterer du hermed at Mens-Wear.dk kan frætrække et gebyr af optil DKK 49,- fra det beløb, som måtte forventes at blive returneret til købers brugte betalingskort.
Gebyret vil ALDRIG bliver opkrævet, hvis du som køber selv har betalt hele portoet for returforsendelse.

Varens stand når den returneres

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du som køber kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Emballage, som er fastgjort på varen, må ikke være brudt. Dette betyder også at fastgjorte eller påsatte mærker ikke må tages af eller fjernes fra varen.
Skjorter må gerne retursendes uden at være indpakket som ved modtagelse. En skjorte skal blot knappes i alle knapperne og lægges sammen, så den ikke bliver krøllet. Nåle, papstykker og plastikstykker behøves ikke at i- eller påsættes skjorten, men kan blot retursendes sammen med skjorte.
Varer taber ikke værdi hvis emballage, som ikke er fastgjort på varen, er gået i stykker under fragt.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for i forbindelse med værdiforingelsen.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder. Dette gøres  senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Du har ikke krav på at få leveringsomkostninger retur, hvis kun dele af købet hæves.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi må tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Mens-wear.dk
Julius Kajus vej 6, port 4
8400 Ebeltoft
Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til levering på adressen. Du acceptere i disse betingelser, at en eventuel returforsendelse ikke sendes til modtagelse andre steder end Mens-Wears adresse.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Ved reklamation skal du kontakte os, og hvis muligt sendes os billededokumentation af fejlen. Dette medfører at vi oftets accepterer reklamtionen og sende dig en ny vare og returlabel til produkter med fejl.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Vi refunderer IKKE fragtomkostninger, hvis du har sendt din vare retur uden at have fået svar fra os inden.

Varen sendes til:
Mens-wear.dk
Julius Kajus vej 6, port 4
8400 Ebeltoft
Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 
Nederst på din faktura, finder du din returseddel.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos mens-wear.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på mens-wear.dk er Thomas Dahl – din tøjbutik. 
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på:  [email protected]

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os pr. mail [email protected] Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.nævneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   
 
Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Mens-wear.dk
Julius Kajus vej 6, port 4, 8400 Ebeltoft
Tlf. 51145006
E-mail: [email protected]Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

Ordre- eller fakturanummer:


Bestillingsdato:


Modtagelsesdato: 


Forbrugerens navn:


Forbrugerens adresse: 


Forbrugerens underskrift*:


 Dato: *(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 02/02-2022