Clipper

 

Trends forgår, men stil består. Sådan lyder Clippers filosofi. Mærket har eksisteret siden 1955 og har med de mange års erfaring fået stor viden, om hvad der klæder den moderne mand. De har fingeren på pulsen og ved præcis, hvad du som mand gerne vil have, når det kommer til strikvarer. Deres strik bliver produceret af de bedste materialer, hvad enten det er merinould, bomuld eller blandingsvarer. Mange af deres materialer bliver endda eksklusivt anvendt til deres produkter.

Clipper er et dansk mærke med mange års historie og stolte traditioner. De har hovedsæde i Herning og eget spinderi. Mærkets traditioner og ægte håndværk skaber moderne, velsiddende og holdbare design. Hvis du værdsætter god, naturlig kvalitet til en fornuftig pris, er Clipper det oplagte valg. 

pr. side

Varer 1-40 af 104

Faldende orden
Side
pr. side

Tidløse klassikere

Tøj fra Clipper er indbegrebet af klassisk herretøj, som passer både til kontoret og festlige lejligheder. Deres strik er førende på det skandinaviske marked, hvor ingen kan måle sig med deres høje kvalitetsniveau.

Clipper er det sikre valg, når du ønsker pænt tøj, der samtidig er behageligt at have på. I vores store udvalg finder du en bred vifte af poloshirts, cardiganer, sweatre, rullekravetrøjer og veste. Her er altså alt, hvad du kan have brug for - uanset om det er til hverdag eller fest.

Brandet udkommer årligt med flere kollektioner. Der er altså altid nyt på vej, både af nye innovative modeller og opgradering af de klassiske styles. Samtidig holder Clipper fast i deres standard kollektion, hvor du altid kan finde de klassiske produkter i farverne sort, hvid, grå, rød og blå.

Stort udvalg af forskellige modeller

Uanset om du er til dristig eller diskret påklædning, kan du finde dit nye outfit her på siden. Clipper har poloer både med lange og korte ærmer. Du kan også pifte skjorten op med en vest eller slipover. Deres sweatshirts produceres både med o-hals og v-hals, hvis du ønsker et klassisk look. Er du mere til det moderne og trendy, er en sweatshirt med rullekrave et sikkert valg. Farveskalaen går fra sort, hvid og mørkeblå over til mere iøjnefaldende farver såsom rød og grøn. 

Den ypperste kvalitet

Den kompromisløse kvalitet, veludførte design og perfekte håndværk er det, som kendetegner Clipper. Det er dansk design, når det er bedst, og med egen produktion er du sikker på, at alt er i top.

Den høje kvalitet bliver sikret igennem et utal af test. Kun varer med de højeste karakterer i kvalitetstesten kommer igennem nåleøjet. Clipper har håndplukket de dygtigste producenter fra hele verden, både når det kommer til garn, spinding og indfarvning.

Alle produkterne bliver produceret på deres eget strikkeri i Letland. Garnet kommer fra leverandører fra den italienske by Biella, der leverer uldgarn, der eksklusivt er udviklet til deres produkter. Deres mangeårige ekspertise inden for strik gør mærket til en af de førende brands. Deres evige innovation og nytænkende brug af materialerne lader dem bevare denne position på markedet.

Clipper - meget mere end et tøjmærke

Når du køber tøj fra Clipper, støtter du ikke kun én men flere gode sager. Det er nemlig et mærke, hvor perfektionismen og arbejdsmiljøet er i højsædet. Virksomheden har en høj ansvarsfølelse og støtter flere tiltag, der passer på både dig og verden omkring os.

Først og fremmest producerer de langt de fleste varer ud fra Oeko-Tex 100 standard, hvilket sikrer dig, at varerne ikke er sundhedsskadelige. Virksomheden efterlever også FNs Global Compact, som er ti principper, der forbedrer menneskelige og miljømæssige forhold. Clipper støtter også dyrene, og ud fra deres overbevisning om at garn skal komme fra dyr, der har det godt, er alt deres garn mulesing free. Sidst men ikke mindst støtter de organisationen DinNødhjælp, der hjælper heksebørn i Nigeria. 

Clipper er altså meget mere end et tøjmærke. Det er et statement, der viser, at du bekymrer dig om verden omkring dig. Når du køber tøj herfra, tager du også stilling og støtter både dine medmennesker og dyrevelfærden.

Shop hos Menswear

Når du skal have opdateret garderoben, står vi hos Menswear altid klar til at hjælpe dig. Vi er din specialist inden for herretøj, og hos os er du altid sikret den bedste kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vi har mange af de mest populære mærker, heriblandt kan nævnes JBS, CR7 og Signal.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vores gode tilbud direkte i din indbakke.

Har du spørgsmål til vores produkter? Uanset om du er i tvivl om størrelsen, kvaliteten eller ønsker rådgivning, sidder vi klar ved telefonen på  51 14 50 06 eller på mail k[email protected].