JBS

Hos Mens-wear finder du et stort udvalg af kvalitets herreundertøj fra det anerkendte brand JBS. Her får du kvalitetsvarer i form af JBS boxershorts, undertrøjer, tights, trusser, badeshorts, boxershorts pyjamasser, strømper, T-shirts og morgenkåber, der alle er tilpasset den moderne mand. Vi går aldrig ned på kvaliteten af vores produkter, men priserne er en anden sag. Alle skal have råd til kvalitetsundertøj, når de handler hos os. Udforsk vores nedenstående sortiment fra JBS og find kvalitet til en billig pris og gode tilbud.

pr. side

Varer 1-40 af 141

Faldende orden
Side
pr. side

BREDT SORTIMENT AF JBS UNDERBUKSER, UNDERTRØJER, SOKKER MV.

Vi har underbukser og undertrøjer i traditionel sort/hvid, der har det helt klassiske og tidløse design, som du kender det. Er du derimod klar på lidt mere farve i dit liv, så har vi ligeledes undertøjsmodeller, der opfylder dette ønske. Både vores underbukser og undertrøjer kommer i mange forskellige former og farver, så vi sikrer os, at produktet, du vælger, bliver lige efter dine ønsker. Med vores store udvalg af JBS-produkter betyder det, at du finder alt, hvad du skal bruge af undertøj, nattøj, sokker og badeshorts samlet på ét sted. Alle produkter kan selvfølgelig klare at blive brugt og vasket på daglig basis.

Som en af JBS’ nyeste lanceringer har de startet et samarbejde med fodboldstjernen Cristiano Ronaldo i 2013, hvor de i samarbejde med den portugisiske fløj fremstiller underbukser til serien CR7. Underbukserne fra denne serie findes selvfølgelig også her på siden. 

GODE TILBUD PÅ JBS UNDERTRØJER, UNDERBUKSER, TIGHTS MV. I BOMULD, MICROFIBER, BAMBUS ETC.

Ingen beklædningsdel er bedre end dens materialer. Derfor har JBS bestræbt sig på at finde det bedste af det bedste, som alle og enhver har råd til. Du vil derfor få gode tilbud på herretrusser og undertrøjer i blødt bomuld eller tights i lækkert microfiber-stof her hos os. Du finder desuden også lækre uldundertrøjer i vores sortiment til fornuftige priser. Ønsker du derimod et mere bæredygtigt valg, så er JBS blevet særligt populær på brugen af materialet bambus. Fordelen ved at benytte sig af undertøj i dette materiale er, at den holder dig lugt- og svedfri over en længere periode end f.eks. almindelig bomuld. Dernæst absorberer bambus også fugt og er samtidig antibakteriel.

MED JBS FÅR DU UNDERTØJ, STRØMPER OG PYJAMAS, HVOR KOMFORT ER I HØJSÆDET

Hos JBS er komforten i højsædet, og du får derfor en behagelig oplevelse hver gang, du tager et af deres produkter på. Der er ikke noget værre end undertøj, sokker, T-shirt eller pyjamas, der strammer, kradser eller blot er ubehageligt at have på. Sådan er ingen af JBS’ produkter. Komforten er nemlig altafgørende for de fleste mænds valg af undertøj.

 Underbukser skal gerne være behagelige at bære, undertrøjen skal føles lækker mod ens hud, sokker skal være lugt- og svedfri, dine pyjamasbukser skal være bløde og rare at sove i, og en morgenkåbe skal være komfortabel at iføre sig. Med bløde materialer, en pasform, der sidder tæt til kroppen, og muligheder for forskellige længder, former samt farver, er JBS’ produkter et resultat af god komfort og godt design – og det gælder for både deres morgenkåber, nattøj, T-shirts, strømper osv.

JBS – DANMARKS STØRSTE UNDERTØJSPRODUCENT TIL MÆND

Virksomheden JBS blev skabt i 1939 af Jens Bjerg Sørensen, som så muligheden i at tjene penge ved produktion af beklædning. Med hjælp fra familie og venner samt en god portion jysk stædighed voksede mærket til det, vi kender i dag. Virksomheden er stadig familieejet og -drevet. Deres succes skyldes blandt andet, at virksomheden forstod deres kunders behov ved underbukser, tights og boxershorts. JBS er i dag Danmarks største og førende undertøjsproducent, der leverer kvalitetsundertøj til det meste af verdenen.

JBS har fra starten fokuseret på 4 kerneværdier, der har kendetegnet deres produkter i generationer: Komfort, kvalitet, innovation og individualitet. Undertøjet hos JBS er en storfavorit hos mange kunder på grund af deres gode komfort og kvaliteten af deres udvalgte materialer herunder uld, microfiber, bomuld samt det yderst populære og bæredygtige bambus. JBS har ligeledes været god til at finde ud af, hvad deres kunder ønsker sig af et sæt undertøj, hvilket særligt er kommet til udtryk i deres nye lanceringer i forhold til innovative designs og pasformer.

MENS-WEAR – STOLT FORHANDLER AF JBS’ UNDERTØJ, NATTØJ OG T-SHIRTS

Vi har siden vores grundlæggelse klædt mænd på til at blive den bedste version af dem selv og hjulpet dem til at vise manden, de er. Og det kan du blive og vise ved iføre dig det populære brand JBS – uanset om du vælger at investere i deres undertøj, nattøj eller T-shirts. Vores medarbejdere er højt uddannet indenfor deres felt, og du vil dermed altid være garanteret en høj ekspertise og det nyeste indenfor dansk og international herremode.

Ønsker du vores hjælp til at udskifte undertøjsskuffen med JBS’ udsøgte produkter, mangler du lige det ekstra, der vil fuldende dit klædeskab, eller har du måske lidt svært ved at finde den rette størrelse? Kontakt os allerede i dag, så skal vi nok hjælpe dig på rette vej. Du kan kontakte os via vores kundeservice, hvilket kan gøres telefonisk på (+45) 51145006 eller på mail [email protected]. Vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.