Erhvervssalg

Siden 2009 har Mens-wear klædt mange hårdtarbejdende danskere på fra en bred vifte af brancher. Vi sætter altid kvalitet og god service i højsædet, hvorfor du er garanteret professionelt arbejdstøj fra en lang række anerkendte brands til både mænd og kvinder. Det hele kommer selvfølgelig til en fordelagtig pris.

Med vores erhvervstøj har du mulighed for at synliggøre din virksomhed, skabe sammenhold mellem dine medarbejdere og give et professionelt udtryk overfor dine kunder. Derudover tilbyder vi også at stå for tryk og broderi af dit profiltøj i form af T-shirts, poloer, sportstasker mv., hvis du ønsker at få dit firmalogo på eller et andet særligt budskab

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker professionel rådgivning om køb af tøj til erhverv, eller udfyld vores kontaktformular her på siden, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Erhvervsbeklædning og firmatøj fra anerkendte brands

Arbejdstøj er meget mere end overalls og refleksveste. Hvad enten du arbejder i en klassisk blå skjorte og dresspants, eller du skal finde de arbejdsgodkendte refleksbukser og uniform frem, så kan du få et stort sortiment af arbejdstøj til mange forskellige brancher herunder kontor-, håndværker-, hotel-, restaurationsbranchen mv. Uanset hvordan dit arbejdstøj og din arbejdsdag ser ud, er du garanteret bevægelsesfrihed og lækker komfort med vores udvalg.

Du vil i vores sortiment finde anerkendte tøjbrands, som er populære blandt de forskellige brancher og deres gøremål. Vores erhvervsbeklædning er funktionelt og har en god pasform, der lever op til de krav og arbejdsopgaver, som dine medarbejdere møder i hverdagen. Særligt vil Kansas, Fe-Engel og ProJob være oplagt til håndværkeren, og til tjeneren, den kontoransatte og salgsassistenten vil vi anbefale Eterna, Bosweel og Seven Seas til skjortekøb og Clipper og Belika, når det gælder striktøj.

Om du søger arbejdstøj til din egen afdeling på 5 mand, eller om det drejer sig om at iklæde en virksomhed på 100, gør ingen forskel for os. Vi skræddersyer hvert enkelt tilbud til den enkelte kundes behov. Vi har tøj til alle og for alle. Gå på opdagelse i vores webshop og find netop det arbejdstøj, der passer til medarbejderne i din virksomhed

Mens-wear – Din specialist i profiltøj og professionelt arbejdstøj

Vi ønsker blot, at du skal finde tøj, som gør det komfortabelt, rart og sikkert for dig og dine medarbejdere at arbejde. Derfor har vores indkøbere og faguddannede ansatte nøje udvalgt vores sortiment, som løbende bliver opdatereret, så du er sikret det nyeste, bedste og mest moderne på markedet.

Skulle du sidde inde med spørgsmål omkring den rette ordrestørrelse, eller har du en særlig anmodning til tryk og brodering, så må du hellere end gerne kontakte os via telefon eller mail. Hvis du allerede ved, hvad du gerne vil have, så skal du blot udfylde vores kontaktformular her på siden og så vil vi sende dig et nøje udarbejdet tilbud, som kan opfylde dine ønsker og behov. Vi håber meget at høre fra dig!