C-secure

Er du også træt af store og klodsede punge, der fylder i tasken eller lommen? Så vil du helt sikkert elske de elegante kortholdere og punge fra C-Secure, som vi forhandler her hos Mens-Wear. Det hollandske brand har siden 2013 sat en ære i at designe moderigtige og minimalistiske kortholdere samt punge, der består af banebrydende teknologi. Produkterne fra C-Secure kombinerer på den måde funktionalitet og design på fineste vis, så du både kan føle dig stilet og sikker. Se hele udvalget af kortholdere og punge herunder og lad dig inspirere.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

KØB STILSIKRE KORTHOLDERE OG PUNGE FRA C-SECURE

I dag er det efterhånden mere normalt at have kreditkort fremfor kontanter på sig. Store punge fyldt til randen med mønter og sedler er snart en saga blot, og af den grund er kortholdere og mindre punge blevet mere og mere populære. Netop dette har C-Secure taget højde for i deres udvikling af moderne og minimalistiske punge og kortholdere, der passer perfekt ind i den stilbevidste mands garderobe. Med flotte, italienske lædermaterialer og enkle udformninger får du et elegant vintagedesign, så du kan have dine kreditkort med på farten.

Det stopper dog ikke ved moderigtigt og holdbart design. C-Secure har også udviklet deres kollektion af kortholdere og punge med omtanke for din sikkerhed. Dagens moderne og teknologiske samfund med bl.a. kontaktløs betaling medfører en større risiko for misbrug af dine kreditkort. Ved hjælp af såkaldt RFID-beskyttelse sikrer C-Secure dig mod dette. Takket være denne teknologi er det nemlig ikke muligt for tyveknægte at bruge software til at få fat i dine kortoplysninger, da den blokerer alle forsøg på aflæsning af dine kort.

I vores sortiment finder du både helt enkle kortholdere i aluminiumsdesign såvel som modeller i lækre lædermaterialer. Ved alle kortholdere kan du vælge mellem forskellige farver, så der er noget for enhver smag. Er du interesseret i en model, der har mere plads, men stadig er lille og praktisk, er udvalget af punge fra C-Secure et oplagt valg. Disse modeller har nemlig også en lille lomme til mønter samt en ekstra lomme til f.eks. sedler. Alle produkter har desuden en smart glidemekanisme, der sørger for, at du let kan få fat i dine kort, uden at du skal stå og fumle med pungen i hånden. Kortholderne og pungene fra C-Secure fungerer på den måde både som en stilet accessory og praktisk brugsgenstand.

STORT UDVALG AF KVALITETSRIGT MODETØJ OG TILBEHØR TIL MÆND

Hos Mens-wear forhandler vi alt, hvad den kvalitetsbevidste og modeinteresserede mand måtte mangle. Det inkluderer skjorter, jakker og jeans samt et væld af tilbehør, såsom tasker, strømper og elegante bælter. Foruden den høje kvalitet får du også produkterne til konkurrencedygtige priser, og vi kører ofte med tilbud, så du kan gøre dig en ekstra god handel. Vi lagerfører et væld af forskellige brands, både danske og internationale, og vi har hele tiden fokus på at opdatere vores webshop med de nyeste modeller og designs, så du kan få fingrene i de seneste tendenser inden for modeverdenen.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, vil vi hellere end gerne besvare disse, så du kan modtage det helt rette produkt. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på tlf. 51 14 50 06 eller på vores mail kundeservice@mens-wear.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!